Trabzonspor’da  bir çok transferi bitiren yönetici Tuncay Bekiroğlu, günebakış’a önemli açıklamalar yaptı. Sezon başında Yasin Öztekin ile birlikte Soner Aydoğdu’yu 2 milyon EURO gibi uygun şartlarda alınmasını sağlayan Bekiroğlu, takımın şuanda istenilen düzeyde olmadığını ancak kalitesini göstermeye başlayacağına inandığını ifade ederek, “Akhisar galibiyeti sonrası Orduspor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Devreyi en iyi yerde bitirmek için kalan haftalarda göstereceğimiz performans çok önemli” dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Akhisar maçı öncesi Başkan Sadri Şener ve yönetim olarak biraraya gelmelerinin en önemli nedeninin takımın yaşadığı sıkıntılı dönemde Şenol Güneş ve oyunculara moral vermek olduğunu belirten Bekiroğlu, “Bunun sonrasında Akhisar galibiyeti hepimiz adına güzel oldu. Yönetim olarak biz bir aileyiz ve her türlü sıkıntıyı çözeriz. Bunları da konuştuk ve sorunsuz olarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

FORMALARI KAPIŞILACAK
Transferini bitirdiği Adrian’ın son maçlarda patlama yapması ile ilgili olarak da Bekiroğlu, “Adrian sezon başında da böyleydi ama oynamadığı için bunu gösteremiyordu. Şimdi Adrian kalitesini gösteriyor. İnanıyorum ki bundan sonra çok daha iyi işler yapacaktır. Aylarca şu sözü söyledim. “Zaman gelecek taraftarlar Adrian’ın formasını almak için birbiriyle yarışacak..” Adrian bu performansını devam ettirirse, TS Clup’ta en çok satılan Trabzonspor forması olacağına inanıyorum” dedi.