Trabzonspor’da hedef Avrupa… Muharrem Usta’nın başkanlığında, Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğünde gelecek yılların yapılanmasını yapan bordo-mavililer, hedefi Avrupa olarak koydu. Her ne kadar Başkan Muharrem Usta, “Bu sezon hedefimiz yok ama sonuna kadar mücadelede edeceğiz'' dese de yeni sezonda uygulamaya koyulan prim sistemi hedefin Avrupa olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. 

Yeni sezonda uygulamaya koyulan prim sistemine göre oyuncular galibiyet ve beraberlik halinde prim alabiliyor. Mağlubiyette ise oyunculara herhangi bir yaptırımda bulunulmuyor. Buna göre galibiyet primini her oyuncu için ayrı uygulama yapıp 10 ile 20 bin TL arasında belirleyen Trabzonspor yönetimi, beraberlik primini de aynı şartlarda 5 ile 10 bin TL arasında belirledi. 

Yeni uygulamaya göre bordo-mavili oyuncular kazanılan primin yarısını maç sonrasında alırken, diğer yarısı lig sonunda hedefin tutturulması halinde alınacak. Buna göre lig sonundaki hedefini AVRUPA KUPALARI olarak belirleyen bordo-mavililer, hedefin tutturulması halinde oyunculara kalan primlerini ödeyecek. Bu uygulama da Trabzonspor yönetiminin yeni sezon için hedefi Avrupa kupaları olarak belirlediğini net bir şekilde ortaya koyuyor.

Günebakış