Trabzonspor’un 7. haftada taşınmayı planladığı Akyazı Stadı’nda her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Hem stadı devraldıklarında ileriye dönük bir sorun çıkmaması, hem de kaliteli bir iş yapılması için uğraştıklarını söyleyen çalışmalardan sorumlu yönetici Gökhan Saral, son durum hakkında bilgiler aktardı...

Şu an serilecek hibrit çimin altyapısının döşendiği bilgisini veren Saral, “Bayramdan önce veya bayramda çim çalışmaları başlayacak. Çevre düzenlemelerinde de çalışmalar devam ediyor. Günde en az 3-4 kez Akyazı’dan bilgiler alıyoruz. Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet edecek birinci sınıf bir çalışma yapılıyor. Her noktada bize elinden gelen desteği veren bakanlarımız Süleyman Soylu, Akif Çağatay Kılıç, Berat Albayrak ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a ilgilerinden ötürü bir kez daha teşekkür Son dönemlerin flaş ekibi Osmanlıspor’u uzun süredir analiz eden teknik direktör Ersun Yanal’ın ekibi, raporunu deneyimli hocaya sundu. Trabzonspor’un hocası da bu raporlar doğrultusunda Başkent ekibi karşısında galibiyeti getirecek olan şifreleri oyuncularına dağıttı. Bordo-Mavililer’in teknik patronu, her mevkide bir kilit isim belirledi ve görevlerini şu şekilde tebliğ etti:

Savunmanın kaptanı Durica

Kampa katıldığı ilk günden bu yana soğukkanlı kişiliği ve deneyimiyle Ersun Yanal’ı çok rahatlatan Durica, savunmanın kaptanlığını yapacak. Yanal, Slovak stopere, “Sürekli iletişim halinde olmanızı, konuşmanızı istiyorum. Bu, hem alan hem de rakip paylaşımı için çok değerli. Yanındaki ve önündeki arkadaşlarını yönlendirme görevini yapacaksın” mesajlarını iletti.

Okay milli takımdaki gibi

Hırvatistan ile oynanan karşılaşmada müthiş bir oyun ortaya koyan Okay Yokuşlu da Osmanlıspor mücadelesinde kilit rollerden birini üstlenecek. Genç oyuncu, tıpkı milli forma altında olduğu gibi kesici rolüyle görev yapacak ve kazandığı topları en yakınındaki hücum oyuncusuyla buluşturup hızlı atakların başlangıcını sağlayacak. Okay Yokuşlu’nun milli takımdan dönüşte, antrenmanlarda da aynı formunu koruması, teknik direktör Ersun Yanal’ı hayli umutlandırdı.

Castillo ‘gole’ yaklaşacak

Hücum hattındaki en önemli isim ise Castillo... Ligin ilk 2 haftasında ilk 11’de başlayan ancak risk almaktan çekinen bir futbol görüntüsü veren yıldızından Ersun Yanal bu kez daha aktif bir rol bekliyor. Her iki kanadı da kullanabilen Castillo’nun sık sık bölge değiştireceği, aynı zamanda etkili olduğu ceza sahası içinde şut denemekten de çekinmeyeceği ifade edildi.

Jun Suk korkuttu ama...

Gaziantepspor maçında oyuna sonradan giren Jun Suk’un forma hasretine bu hafta nokta koyması bekleniyor. Her ne kadar önceki gün yapılan akşam antrenmanında hafif bir sakatlık geçirse de Güney Koreli oyuncunun durumunun ciddi olmadığı ve Osmanlıspor maçında oynayabileceği öğrenildi. Antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle Ersun Yanal’ı hayli memnun eden Jun Suk’un özellikle etkili kanat bindirmelerinde skor üretmesi bekleniyor.ediyoruz” ifadelerini kullandı.