Maç başladı Trabzonspor kalesinde golü gördü. Trabzonsporlu futbolcular şaşkınlıklarını kısa sürede atlattılar. Ama Antalyaspor o kadar iyi başladıki, Trabzonspor oyun kurmakta zorlandı. Hatta kuramadı desek çok daha doğru.

Antalyaspor ileride Tita ve Jaba gibı iki kısayla süratli ataklar yaptı. Giray Kaçar ve Mustafa Yumlu iki kısa karşısında ne havadan ne de yerden müdahale edebildiler. Haftalardır iyi işleyen Aykut, Alanzinho ve Colman üçlüsü ilk yarı boyunca futbol adına ortaya hiç bir şey koyamadılar. Dolayısıyla Antalyaspor 45 dakika boyunca takım olarak her hattı ile Trabzonspor'dan üstün bir oyun ortaya koydu.


Şenol hoca klasik Alanzinho, Halil ve Adrian, Henrique değişikliklerini yine yaptı. Ama futbol adına değişen bir şey olmadı. Yine futbol oynayan Antalyaspor, topun peşine koşan Trabzonspor oldu. Trabzonspor bütün maç boyunca KARAKTERSİZ bir futbol ortaya koydu. Dalga dalga gelen Antalyaspor ataklarına Trabzonsporlu futbolcular karşı koyamadılar. Trabzonspor'un orta sahasının hepsi çok kötü oynadı.

Trabzonspor'un savunması ağır. Rakip forveti hızlı olunca ağırlıkları iyice ortaya çıktı, Antalyaspor savunmasını ileriye çıkarmayacak, Burak ve Olcan'ın koşu alanlarını kapatınca Trabzonspor pozisyon bulamadı. Colman ve Alanzinho ve yerine girenler futbol adına ortaya bir şey koymayınca sonucun böyle olması çok normal.

Hüseyin Göçek inanılmaz kötü maç yönetti. Bir saniye evvel Trabzon ceza sahasında düşen oyuncuya "faul yok" dedi Antalya ceza sahasında Olcan'ın yaptığı harekete faul verdi. Eğer Olcan'ın yaptığı hareket faulse Antalyaspor'un penaltısını yemiş oluyorsun. Bu yetmiyor gibi bir de olmayan pozisyonda kalkıp penaltı düdüğünü çalıyorsun.. Colman'ın Emrah ile girdiği mücadelenin neresi penaltı? Galatasaray'ın sol lig maçında Musa, Selçuk'u arkadan göğsüyle yere indirdiğinde hakem devam demişti.. Burada neredeyse temas bile yok! Bence Hüseyin Göçek kuralları inanılmaz derecede bilmeyen bir hakem. Ve ligde hakemlik yapıyor yazık.

Sezon başında yapılan transferler sonunda yetkililer zengin bir kadro kurduk demişti. Her hafta Alanzinho ve Halil çıkıp yerine Adrian ve Henrique girince Trabzonspor'daki zenginliğin kadroda değil banka cüzdanında olduğu anlaşılmış oldu.