Trabzon'da şehit aileleri ve gaziler yararına, gösteri maçı düzenlendi.

Akçaabat Fatih Stadyumu'nda yapılan gösteri maçında, İstanbul Üniversitesi Trabzosporlular ile Trabzonsporlu ünlülerden oluşan takımlar karşı karşıya geldi.
Gösteri maçı öncesi terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı’nın okundu.
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, başlama vuruşu öncesi yaptığı konuşmada, şehitlerin ve ailelerinin asla unutulmaması gerektiğini belirterek, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.
Karşılaşmada, "Kolbastı" oyununun tanınmasını sağlamasıyla ünlenen sanatçı Sinan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu bazı tiyatro ve sinema sanatçılarının yanı sıra Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve gazeteciler ile Trabzonsporlu ünlülerden oluşan karmalar sahada yer aldı.
Eski hakemlerden Hamza Mısır’ın yönettiği maç öncesi, her iki takım da Trabzonspor formasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi ve tribünleri selamladı.
Karşılıklı atılan gollerle 4-4’lük skorla tamamlanan müsabakayı izleyenler, karşılaşma boyunca "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı attı.