Trabzonspor evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Dev buluşma da her iki takım da hazır. Galatarasay'ın hedefi şampiyonluğa oynamak ve Trabzonspor'un hedefi ise geçen sene de olduğu gibi bu sene de Avrupa ligin de oynamak. Bu sonuçlar doğrultusunda bizlerde taraftarlara sorduk. Bakalım kimler neler demiş. İşte o röportaj...
61SAAT-RÖPORTAJ 
Ayşegül KUM / Alperen AYAZ


Trabzonspor'un öncelikle kendisini toparlaması lazım...
Kazanması temennimiz ama neticesi ne olur bilemeyiz. Trabzonspor'un öncelikle kendisini toparlaması lazım. Eski amatör ruhuna dönmesi lazım. Sonuçta bu milletin bu memleketin bir beklentisi var. Milletin aşkı şampiyonluktur dolayısıyla futbolcularında, yöneticilerin de teknik heyetin de kendisini toparlayıp eski ruhuna dönmesi gerek. Trabzonspor bu sene Avrupa'ya gider. UEFA Kupa'larına katılır kanaitindeyim, inşallah ta olur.

Her ne kadar ümitsiz olsam da Trabzonspor...

Ben yine her zaman ki gibi ümitsizim, Galatasaray maçı kazanacak diye düşünüyorum. Trabzonspor'un Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum Bursaspor'un cezasını düşünürsek Avrupa'ya daha rahat çıkacağını düşünüyorum. Tahmini skorum da 2-0 olur diyorum. Her ne kadar ümitsiz de olsam Trabzonspor'u destekliyorum ve kazanmasını istiyorum.

Beraberlik değil bir galibiyet istiyoruz...

Biz Trabzonspor taraftarı olarak galibiyet bekliyoruz. En azından bir dördüncü lig yatırımımız var bunu yitirmek istemiyoruz. Eğer malup olursak her şey biter artık bundan sonra dördüncü lig şampiyonamız da kalmaz bu yıl biteriz. Onun için en azından bir beraberlik az gollü de olsa hatta bir beraberlik değil bir galibiyet istiyoruz onun içinde uğraşıcağız. Avrupa'ya gitek için çalışmak gerek. Gol yeriz ama başarılı olmalıyız.

Gönlümüz yine 3-0'dan yana ama çok zor...

Galatasaray maçı biliyorsunuz ki ilk dönem yenmişti. Gönlümüz yine 3-0'dan yana ama çok zor bir maç olacak dileriz ki yine 3-0 alırız diye düşünüyorum. Avrupa biraz zor görülüyor ama zannedersem önündeki şu 7-8 maçın 6'sını alırsak gidebileceğimizi düşünüyorum. 

Hangisinin taktiği daha ağır basarsa...

Şuan eskisi gibi Trabzonspor gelişiyor hatta daha çok gelişiyor. Galatasaray iyi bir takım ama Trabzonspor'da iyi bir takım sonuçta yani arada kapışmalı bir mücadele geçer büyük ihtimal. İki takımın da hocası tecrübeli bir adam hangisinin taktiği daha ağır basarsa ve hangisi taktiğini işleve sokarsa o takım kazanır berabere bitme şansı da yüksek. Avrupa'yı Trabzonspor bu sene görür. 

Bir şansımız var ama çok zor...

Maç berabere kalır bu sene yenmemiz çok zor. Bu sene Avrupa'ya gitmemiz de zor eğer beşinci olursa belki. Bursaspor eğer dördüncü ya da beşinci bitirirse ligi onun cezasından dolayı belki öyle direk bir geçiş yaparız. Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını yenersek yani maç kaybetmeden ligi tamamlarsak gideriz. Onu da pek zannetmiyorum açıkcası, bir şansımız var ama zor.

Ama yenen Galatasaray olur...

Zaten onlarda itiraz etmiş cezayı eğer kazanırsa onlar da gidecek. Arkadaşa katılıyorum bu sene zor tabi orası biraz sıkıntılı. Ben Galatasaray yener diye düşünüyorum belki skor söyleyemem ama yenen Galatasaray olur. 

Hatta dünya görecekler...

Trabzonspor bu sene Avrupayı görecek eğer o büyükler koyarsa. Eğer onlar koyarsa neresi olursa olsun görecekler hatta dünya görecekler. Yarın ki maç Trabzonspor kazanacak başka bir şey demiyorum. Trabzonluyum ve Trabzonspor kanacak.

Trabzonspor'un gücü Galatasaray kadar yok...

Yarın ki maç berabere olur. Trabzonspor'un gücü Galatasaray kadar yok ondan öyle olur. Trabzonspor bu sene Avrupa'yı çok zor görür. Galatasaray maçını alırsak belki olur. Ya beraber olur ya da 1-0 olur. 

BordoMavi'nin Rengi Yeter...

Yeneceğiz onu hiç kaçarı yok. Bizim Avrupa ligine gitmemiz için onu yeneceğiz. 

Bana sorarsan biz Galatasaray'ı yeneceğiz...

Bana sorarsan biz Galatasaray'ı yeneceğiz. Kesin. Galatasaray'ı yenersek Trabzonspor Avrupa'ya gider. 1-0' a kesin Trabzonspor alır maçı.


Trabzonspor Galatasaray Maçı Röportajı paylaşan: canli61saat