Fenerbahçeli futbolcu ve yöneticileri konakladıkları otelden maçın oynanacağı Avni Aker Stadı'na getiren konvoya da polis ve jandarma araçları eşlik etti.

Yol üzerindeki viyadük ve üst geçitlerin üzerine polisler yerleştirilirken, Fenerbahçe'nin İstanbul'dan getirdiği 14 güvenlik görevlisi de takım ve yönetici otobüslerinde yer aldı.

Sarı lacivertli kafile stada girerken VIP girişi önünde toplanan bir grup Trabzonspor taraftarının protestosuyla karşılaştı. Bordo mavili taraftarlar ayrıca ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolculara kağıt paralar ve üzerinde Aziz Yıldırım'ın resimlerinin bulunduğu Amerikan doları banknot kopyaları attı.



BURAK'IN GOLLERİ İZLENDİ

Fenerbahçeli futbolcular ısınmak için sahaya çıktığında ayrıca skorborddan Burak Yılmaz'ın bu sezon attığı goller gösterildi. Hababam sınıfında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a yenildiği bir maçın diyaloglarının geçtiği sahnelerin de gösterilmesi dikkat çekti. Ayrıca Kazım Koyuncu'nun çeşitli şarkıları da stadyumda çalındı.

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'nin 1–0 kazandığı maçın ardından Şükrü Saraçoğlu stadında Kazım Koyuncu'nun "Hayde" isimli parçasının çalınması bordo mavili taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

DEMİRÖREN TRİBÜNDE

Trabzonspor – Fenerbahçe maçını izlemek üzere öğle saatlerinde kente gelen, Fenerbahçe'yi kamp yaptığı otelde ziyaret ettikten sonra Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bordo mavili yönetimle yemek yiyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de büyük maçta tribündeki yerini aldı. Karşılaşmayı Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe