61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon'u Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonasında temsil eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi büyük bir başarıya imza atarak finale kaldı. İki grup halinde yapılan şampiyonada A grubunun lideri Erdoğdu Anadolu Lisesi, bugün Karabük Endüstri Meslek Lisesi ile yarı final karşılaşmasına çıktı. Hamza'nın golüyle maçı 1-0 kazanan bordo-mavi formalı Trabzon temsilcisi, yarın final maçında Bursa Cem Sultan Anadolu Lisesini yenen Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi ile karşılaşacak.

Bu maç yarın 14:00'da Antalya Şehir Stadyumunda oynanacağı açıklanırken okul müdürü oynanacağı açıklanırken yarı finalde elenen Karabük ve Bursa temsilcisi ile 3.'lük ve 4.'lük mücadelesi yapacak.

Final maçını kazanan takım ise Türkiye'yi 2 senede bir yapılan ve bu yıl Güney Amerika'da Guetemala'da yapılacak Dünya Şampiyonasında temsil edecek.
Hatırlanacağı üzere Trabzon Lisesi'nde Türkiye Şampiyonu olmuş ve ardından Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olmuştu.
Şimdi aynı gururu Trabzon'a yaşatmak için yola çıkan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan, kısa bir açıklama yaparak, "İnşallah biz yarın Türkiye Şampiyonu olursak hem Trabzon'a Türkiye ve dünya kupasını getirmek için elimizden gelen mücadeleyi ortay koyacağız. İnşallah biz de sevineceğiz. Trabzon'da sevinecek" dedi.