Sadece N'Diaye'ye 350 bin euro, Seto'ya 300 bin euro, Sharbini'ye ise 200 bin euro harcayan ekibin kasasından, turnuvanın en fazla para harcayan takımı olan Manchester United'a göre 389 kat daha az para çıktı. Ankara ekibi ile beraber gruplardan çıkan Fenerbahçe ise 47.6 milyon euro ile 24 takım arasında en fazla harcama yapan 7'nci ekip durumunda
 
MUSTAFA REŞİT AKÇAY 6 ÜLKEYİ FETHETTİ!
 
Mütevazı kadrosu ile Avrupa'da yoluna devam eden Mustafa Reşit Akçay'ın Osmanlıspor'u 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, 6 farklı ülkenin takımlarını geride bıraktı. Romanya'dan Zimbru, Estonya'dan Kalju, Danimarka'dan Midtjylland'ı elemelerden geçen ekip, gruplarda da İsviçre'den Zürih'i, Romanya'dan Steaua Bükreş'i, İspanya'dan da Villarreal'i geride bıraktı.
 
Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor ve Osmanlıspor'un başında UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 24 maça çıkarken, 17 galibiyet, 5 beraberlik ve sadece 2 yenilgi aldı. Akçay, ulaştığı 2.33 puan ortalamasıyla kupa tarihinin de 15 maç üstü görev yapmış hocaları arasında 5. durumda.