Sadece Trabzon’da değil Türkiye’de bile eşine çok az rastlanan bir organizasyonu Trabzon ve bölge insanı ile buluşturacak olan Soho Greens, Türkiye’nin ünlü simalarını Soho Greens Sahne’sinde ağırlayacak.

Soho Greens Sahne’nin ilk konuğu Türkiye’nin ünlü komedyenlerinden Yavuz Seçkin olacak. 13 Aaralık 2012 ve 20 Aralık 2012 tarihlerinde Soho Greens Coffe Food da iki ayrı gösteri düzenleyecek olan Yavuz Seçkin, rezervasyon yaptıran 60 kişilik özel müşteri grubu ile birebir sohbet edip, “Yıldızlar Sahnesi” adlı oyununu sahneleyecek.

TÜRKİYE’DE BENZERİ YOK DENECEK KADAR AZ

Trabzon’da ilk kez gerçekleştirilecek Soho Greens Sahne ile ilgili merak edilenleri Soho Greens Müşteri ilişkileri yetkilileri Adem Güneş ve Emrecan Kaygusuz cevaplandırdı.

Bu uygulamanın benzerleri var mı?

Bu uygulamanın bir benzeri Trabzon’da ve bölge illerde yok. Özel bir araştırma yapmadık fakat İstanbul Beyoğlu’ndaki bazı kafelerde tek kişilik oyunların, gösterilerin yapıldığını duyuyoruz. Ama böyle ünlü oyuncularla yapılanları var mı? Biz duymadık.

Konsept tam olarak ne. biraz açarmısınız. Ne yapmak istiyorsunuz?


Konseptimizin adı Soho Greens Sahne. Soho Greens’in iç mekanındaki kitaplığın ve koltukların olduğu bölümü bir gösteri sahnesine çeviriyoruz. Bu alanı yerden 30 cm yükseltip, tek kişilik gösteri için arkaya siyah fon yapıyoruz. Tiyatro sahnelerinde kullanılan özel spotlarla aydınlatlam yapıyoruz. Yani Soho Greens’in içinde profesyonel bir sahne kuruyoruz. Ve bu konsepti iki kişilik masalardan oluşan oturma düzeni ile kombine ediyoruz. Toplam 60 kişilik bir kapasite oluşuyor. Mekanın küçük olması, gösteriyi yapacak sanatçı ile misafirlerimizin daha sıcak bir ortam oluşmasını sağlayacak. Bu konsept ile normal tiyatro sahnesindeki ortamdan çok daha sıcak ve çok daha samimi bir ambiyans yakalayacağız.


Fiyatlar ne kadar?


Fiyatlarımız 150-170-190 TL’dir. Fiyatlarımız yemek dahil fiyatlardır. O gece Soho Greens Sahneye’ye gelen müşterilerimiz Soho Greens menüsünden istediklerini tercih edebilirler. Programımız 19.30’da yemek servisi ile başlayacak. Saat 22.00’da da Yavuz Seçkin sahne alacak.


Fiyatlar pahali değil mi?

Yukarıda bahsettiğimiz gibi, konsept farklı. Davetlilere özel bir gösteri olduğu için, yemek dahil fiyatlarımızı yukarıdaki şekilde belirledik. Yani normalde Yavuz Seçkin’i bir anfide 1000 kişinin arasında izlemek ile, Soho Greens’in leziz yemekleri eşliğinde Soho Greens Sahne’nin oluşturacağı 60 kişilik özel konsept de izlemek arasında mutlaka bir fark olmalı. Bunuda misafirlerimiz ilk gösetri ile birlikte görecekler.


Talep ne durumda?

Zaten Soho Greens’in misafirleri konuya çok ilgi gösterdiler. Trabzonspor Kulübü Teknik Direktörü Şenol Güneş, kaleci Tolga Zengin, magazin dünyasının tanınmış ismi Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu gibi Soho Greens’in daimi misafirleri şimdiden rezervasyonlarını yaptılar. Onlarda gösteriyi merak ediyorlar. 13 Aralık’taki ilk gösterinin rezervasyonları dolmak üzere. Masaların yarıdan çoğu rezerve edildi bile. Şimdiden 20 Aralık için de rezervasyon almaya başladık. Trabzon ve Trabzon halkı herşeyin en iyisine layık. Biz bu felsefe ile yola çıktık. Ve yolumuza devam ediyoruz. Soho Greens Sahne sürpriz isimlerle gösterilerine devam edecek.