61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzon basınında bu günlerde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Doğan Haber Ajansı’nın Trabzon Bürosunun deneyimli Trabzonspor Muhabiri Yunus Emre Sel, Sabah, Fotomaç ve Takvim Gazetesi ile ATV, A Haber ve A Spor’u bünyesinde barındıran Turkuaz Grubuna transfer oldu.
Sabah Gazetesi kadrosuyla bu kurumda başlayan Yunus Emre Sel’in bu transferi son günlerde Trabzon’da ulusal basın arasında yapılan tek transfer olma özelliği taşıyor.
Ulusal yayın yapan gazeteler arasında Trabzon’da bu şekilde transfer uzun süredir yapılmıyordu. Bu noktada Yunus Emre Sel’de Trabzon basını adına büyük bir başarı göstermiş oldu.
Ulaş Özdemir’in Sabah Gazetesi Bölge Temsilciliğine getirilmesinin ardından bölgede büyük bir atılım yapan Sabah Gazetesi böylelikle spor alanında da Trabzon’un en iyi muhabirlerinden birini kadrosuna katarak gücüne güç kattı.

Sabah Gazetesinde bu gelişmeler yaşanırken Karadenizinsesi Gazetesinde de dikkat çeken gelişmeler oluyor. İsmail Fandaklı’nın yazı işleri müdürlüğünden ayrılmasının ardından bu görevi deneyimli Spor Müdürü Celal Kadıoğlu getirildi.  Celal Kadıoğlu’nun bu görevde başarılı olacağına inancımız tam. Ancak bu noktada Trabzon basınında spor müdürleri yükselişleri ile dikkat çekiyor. Daha önce de Sonnokta Gazetesinde Spor Müdürü Ergin Zinhi, gazetenin yazı işleri müdürlüğüne getirilmişti.
Yeni görelerinde bütün arkadaşlarımıza biz kendi adımıza başarılar dileriz.