Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın akşam Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak  Trabzonspor'da, ilk 11'de kimlerin oynayacağı merak konusu. 

İdeal kadroyu bir türlü oluşturamayan teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, Gaziantepspor maçından sonra kadro dışı bırakılan Mustafa Ve Zeki'nin yokluğunda kadroda yine revizyon yapması bekleniyor.

Bordo-mavili takımda hafif sakatlığı bulunan Yatabare'nin oynayıp oynamayacağı belirsizliğini korurken, geçen hafta oyuna girdikten sonra takıma hareket kazandıran Özer'in ilk 11'de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Savunmada Belkalem-Medjani ikilisine görev vermesi beklenen Halilhodzic'in, orta sahada yeniden Salih Dursun'a şans tanıyacağı öğrenildi. Savunmada Bosingwa'ya da görev vermesi durumunda üç yabancı hakkını kullanmış olacak Boşnak teknik adamın, Waris ve Papadopoluos'u yedeğe çekmesi bekleniyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmenle hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, sabah saatlerinde İzmir'e gitti. Buradan karayoluyla Manisa'ya geçen olan kafilede Onur, Deniz, Aykut, Soner, Ferhat ve İshak yer almadı.