CANLI AYRINTILAR (Yeni ayrıntıları görebilmek için sayfayı yenileyin)

- Toplantı sona erdi.

- Toplantı sonunda çıkan kararlarla ilgili kamuoyuna yazılı açıklama yapılacağı bildirildi.

- Trabzonspor eski Başkanı Salih Erdem de kürsüde konuşmasını yapıyor.

- Koray Aydın konuşmasında, “Şebeke TFF’ye yeni yerleşti“ dedi. Koray Aydın, “Sert kayaya çarpacaklarını anlamazlarsa kuvvetimizi hissettirmezsek bu federasyon da hakkımızı yer. Çıkacak kararlar uygulanmalıdır. Gücümüzü hissettirelim” şeklinde konuştu.

- TFF eski Başkanı Levent Bıçakçı konuşması sırasında, bir grup iş adamı Bıçakçı'yı protesto ederek salonu terk ettiler.

- VARLIBAŞ VE AĞAOĞLU NEDEN YOK?
Toplantıya isimleri Trabzonspor Başkan adaylığı için geçen Süleyman Varlıbaş ile Ali Ağaoğlu’nun toplantıya gelmediler. Bu nedenle salonda yapılan kulislerde de adı geçen ikili ile ilgili davetli listesine baktık. Ve listede olmadıklarını gördük.



- Şu anda eski Bakanlardan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın konuşuyor.

-Toplantıda eski Bakan ve Trabzonspor eski Kulüp Başkanlarından Faruk Özak,”Çok güçlüyüz, ancak güçlerimizi birleştirme konusunda zaman zaman güçlük çekebiliyoruz. Avrupa’da Türkiye’nin en büyük takımı Trabzonspor’dur. Kalitemiz bellidir. Başarımız bellidir. Trabzonspor Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Çünkü Trabzonspor her hangi bir şekilde ahlak dışı ve etik olmayan hiçbir şey yapmamıştır. Bu etik Kurulu raporlarında da mevcuttu” dedi. Çarpıcı açıklamalar yapan Özak, “Şike yapan 100 yıl içerde yatsın” diyerek konuştu. Faruk Özak, "İnşallah kupamızı alırız" diyerek sözlerini bitirdi.

devamı 2.sayfada...

-TFF eski başkanlarından Levent Bıçakçı toplantıda Sadri Şener ile yan yana oturuyor

-Davetliler listesinde bulunan Sümela'nın Şifresi filminin yönetmeni Adem Kılıç, toplantıya geç katılırken filmde Temel karaketirini canlandıran Alper Kul davetli olmasına rağmen katılmadı.

-Davetliler listesinde 215 kişi bulunuyor. Ali Osman Ulusoy ve Yusuf Cevahir listede olmalarına rağmen toplantıya katılmadılar.

-Toplantı basına kapalı olarak devam ediyor. Toplantı sonrası da sıcak gelişmeler yine 61saat.com'da olacak.

-Toplantıya son gelen eski bakanlardan Osman Pepe oldu.

-Bakan Erdoğan Bayraktar’ın TBMM çalışmaları nedeniyle Ankara olduğunu söyleyip mazeret bildirdiği duyumlarını aldık. Bakan Bayraktar’ın toplantıya katılmayışının altında yatan nedenler arasında şok bir iddia da ortaya atıldı.

-İddiaya göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Bakan Bayraktar’a ‘Hukuki sürecinde devam ettiği bu dönemde o toplantıya katılman ‘hükümetin yanlı’ olduğunu gösterir’ diyerek uyardığı öne sürüldü. Bu nedenle Bakan Bayraktar’ın toplantıya mazeret bildirerek katılmadığı belirtiliyor.

-Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmetali Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar büyük bir şok yaratarak toplantıya gelmedi. Bu durum salondakiler tarafından, “Bu mu büyük buluşma? Yine Trabzonspor sahipsiz kaldı. Bu toplantı göstermelikten öteye gitmez” yorumlarına neden oldu.

-Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, MHP Trabzon Milletvekili eski bakan Koray Aydın, Günebakış Gazetesi Sahibi Ali Öztürk’ün de katıldığı toplantı başladı.

- Ve büyük buluşma başladı.

-Şuanda bütün Trabzonlular kokteylde kokteyl sonrası büyük toplantı başlayacak.

- İş adamı Kenan İskender, eski Bakan Faruk Özak ile Kulüp Başkanı Sadri Şener, toplantıyı özel bir odada bekliyor. ne konuştukları ise merak konusu...

-Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak, ayak üstü davetlilerle sohbet ediyor

- Ünlü sanatçı Zeynep Başkan da toplantıya katılmak için salona girdi ve "Hep birlikte kupanın bir ucundan tutacağız" dedi.

-Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı da toplantı salonuna giriş yaptı.

- TTSO eski Başkanı Şadan Eren, Sadri Şener ile ayak üstü sohbet ediyor

- Mumammer Saka davetlileri karşılıyor.



Toplantının mimarlarından iş adamı Muammer Saka ile Taka Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Levent Ustabaşı'na toplantının amacıyla ilgili bilgi veriyor.

KAOSU ENİNE BOYUNA TARTIŞACAĞIZ

devamı 3.sayfada...

Muammer Saka, toplantıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Trabzonspor Kulübünün bütün sosyal paydaşlarını bir araya getirecek bu organizasyonda şike sürecinin en büyük mağduru olan Trabzonspor’a destek vererek ülke futbolunun yaşadığı kaosu enine boyuna masaya yatıracağız. Türkiye ile UEFA’da hukuki sürecin en sağlıklı şekilde yürümesi için Trabzonspor camiasının yapması gerekenler konuşulacaktır. Bu toplantı sayesinde ülkede oluşturulmak istenen temiz futbol iklimine katkı sağlamayı da hedefliyoruz. “

-Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Trabzonspor yöneticisi Recep Denizer, otele giriş yaptı.

-Trabzon Fikir Kulübü üyesi avukat Erdem Egemen de şike sürecindeki hukuki girişimler ve bu süreci etkileyen ceza-i durumlarla ilgili sunum yapmak üzere hazırlıklarını tamamlıyor.

-Star Gazetesi yazarı ve aynı zaman da Trabzon Fikir Kulübü Kurucularından Yavuz Saltık ve Fikir Kulübü üyelerinden peyzaj mimarı Nilüfer Birinci de otel de Trabzonspor yöneticileri ile oturuyor. 

- Yöneticilerden Mahmur Aksu, Trabzonspor Basketbol Kulübü Asbaşkanı Levent Erkuloğlu, Trabzonspor eski yöneticilerinden Zeyyat Kafkas da  TS Kulüp Başkanı Sadri Şener ile sohbet ediyor.