61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor, Cumartesi günü Gaziantepspor ile Hüseyin Avni Aker’de karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililerin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk seyirci önünde oynanacak karşılaşma ise yine de buna rağmen boş tribünlerin önünde oynanacak gibi duruyor. 

Türkiye’de uygulamaya konulan Passolig kartlarından Trabzon’da çok az sayıda satıldığı ve bu kartlardan kadınların ise neredeyse yok denecek kadar az aldığı öğrenildi.
Cezası nedeniyle yaklaşık 2 haftadır kadın ve çocuk seyirciler önünde maçlara çıkan bordo-mavilileri bu maçlarda yaklaşık 5 bin civarında kadın seyirci destekliyordu.

Ancak Passolig Kartlarının ve e-bilet uygulamasının devreye girmesi ile kadın ve çocuk seyircilerinde artık bu kartlardan alması gerekecek. Aldıkları kartlara ücretsiz olarak yükleme yapılacak olan kadın ve çocuk seyirciler Cumartesi günü ki maçı da böylelikle tribünden izleyebileceklerdi.
Ancka Pasolig kartlarının satışının neredeyse yok denecek kadar az olması nedeniyle Cumartesi günü oynanacak maçta tribünlerin neredeyse tamamının boş olabileceği tahmin ediliyor.

 KAYNAK: 61SAAT.COM