Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Antalya'ya gribal enfeksiyon geçirdiği söylenen Marec Sapara'dan yoksun gitti.

Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 14.30 sıralarında Antalya'ya hareket eden bordo-mavili kafilede yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve basın mensuplarıyla birlikte 74 kişi yer aldı. 19 futbolcunun yer aldığı kafile de, sarı kart cezalısı Mustafa Yumlu yer almazken takımın değişmez isimlerinden olan Marec Sapara'nın ise geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle kadroya alınmadığı belirtildi. Sakatlığı bulanan Vittek'in yanı sıra Henrique, Colman, Barış Özbek, Ferhat Öztorun, Marec Cech ve kaleci Tolga Zengin'de kafilede yer almadı.

Medical Park Antalyaspor ile oynanacak maç için Antalya'ya giden bordo-mavili kafilede Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Sayman Temel Tarık Kazancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman ile birlikte bazı yöneticilerde yer aldı.

Trabzonspor yarın Medical Park Antalyaspor karşısına

Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emersson, Zokora, Soner, Alanzinho, Olcan, Yasin, Janko muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor.