61SAAT HABER SERVİSİ- UEFA Avrupa Liginde Türkiye'yi temsil eden Trabzonspor'un rakibi belli oluyor. Buna göre temsilcimiz, Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Differdange-Bala Town karşılaşmasının galibiyle oynayacak.

Trabzonspor'un rakipleri arasında ki ilk maç bugün Lüksemburg'ta Municipal stadında oynandı. Son iki sezondur Lüksemburg Kupası Şampiyonu olarak Avrupa Ligine katılmaya hak kazanan Differdange, Galler Ligini 2. sırada bitirerek Avrupa Ligine katılmaya hak kazanan Bala Town'u 3-1'lik skorla mağlup etti. 

Karşılaşmada Sırp hakemler Milan Ilic, Milan Minic Ivica Stojanovic yönetirken Differdange'nin gollerini; 4. dk. Omer Er Rafik, 7. dk. Gauthier Caron ve 26. dk. Dejvid Sinani attı. Bala Town'un tek golünü ise 38. dakikada Ian Sheridan kaydetti.

Karşılaşmada bu dakikadan sonra gol olmazken Lüksemburg ekibinde Almeida, Caron, May ve Tom Siebenaler sarı kart gördü. Galler ekibinde ise Stephens, Smith, sarı kart görürken Mike Hayes ise çift sarı karttan 83. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

KAYNAK: 61SAAT.COM