Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe’ye Şükrü Saracoğlu Stadı’nda konuk olacak Trabzonspor, güçlü rakibini devirerek takım üzerindeki olumsuz havayı tamamen dağıtmak ve yükselişe geçme hesapları yapıyor.
Teknik direktör Şota Arveladze’nin görevden ayrılması sonrası takımın başına geçen Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıktığı ilk maçta Gençlerbirliği’ni devirerek ligdeki 5. galibiyetini elde eden Bordo-Mavililer, Kadıköy’de de bu yükselişi sürdürmek ve taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. 

Zafer için söz aldılar

Fırtına, tecrübeli hoca Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıkacağı Fenerbahçe maçından 3 puanla dönerek taraftarının gönlünü almak istiyor. Yönetim kurulu da ezeli rakipleri karşısında alınacak bir galibiyetle önümüzdeki hafta sonu yapılacak kongre öncesi güç kazanmayı hedefliyor. 

Özel uçakla İstanbul’a giden Bordo-Mavili futbolculara, hem Trabzon’da hem de İstanbul’da yoğun ilgi vardı. Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen kafileyi karşılayan yaklaşık 300 Trabzonspor sevdalısının, dev maç öncesi takımdan tek bir isteği vardı: Galibiyet. Başta Cardozo, Onur, Erkan ve Mehmet Ekici olmak üzere futbolculara forma imzalatıp fotoğraf çektiren taraftarlar, Fenerbahçe karşısında galibiyet beklediklerine vurgu yaparken, oyuncular da İstanbul’dan zaferle ayrılacaklarına söz verdi.