Macaristan kampında 6 hazırlık maçı oynayan ve bu karşılaşmaların tamamından galibiyetle ayrılan bordo-mavili takım, bugün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Bursaspor ile karşı karşıya geldi.  

Maçın başlarında rakibine göre çok daha üstün ve göze hoş gelen bir futbol sergileyen Bordo Mavililer, sık sık faulle durdurulmalarının ardından, rakibe arka arkaya verilen penaltılarında etkisiyle oyundan düştü. Attığı 2 penaltı golüyle öne geçen Bursaspor, 69. dakikada Faty'nin attığı golle 3-0 öne geçti. Maç bu skorla bitti. 

Bir hazırlık maçı olmasına rağmen hakemin verdiği tartışmalı kararlar, ortamın gerilmesine sebep oldu. 



İlk 11'ler belli oldu!

Trabzonspor'un ilk 11'i:  Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Uğur Demirok, Durica, Ibanez, Okay, Onazi, Castillo, Bero, Yusuf Erdoğan; Muhammet Demir

Bursaspor'un ilk 11'i:  Harun; Serdar, Şamil, İsmail, Aziz Behich; Merter Yüce, Bilal Kısa; Sercan, Batalla, Del Valle; Necid

Canlı anlatım:

1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

8' Trabzonspor bu dakikaya kadar rakibine karşı net üstün bir maç sergiliyor. Hazırlık maçlarındaki görüntüyü tekrar anımsayabiliyoruz.

13' Zeki Yavru topu oyunda tutabilmek için adeta yer çekimine karşı koyuyor, çok ilgiç bir görüntü fakat başarılı olamıyor.

20' Hakem penaltı noktasını gösteriyor! Şok bir penaltı kararı. Köşe vuruşu sırasında ceza sahasındaki itişmelerden bu sonuca vardı hakem. 

20' Bursaspor Batalla'nın attığı golle 1-0 öne geçiyor. 

26' Trabzonspor Castillo ile gole çok yaklaştı! Soldan Castillo'nun aşırtma dokunuşunda Harun son anda çıkarıyor.

27' Yusuf Erdoğan'ın sert şutunda yine Harun son anda güçlükle çıkartıyor!

34' Oyun sık sık faullerle duruyor. Bursaspor topu faulle kazanmaya çalışıyor.

36' Castillo sol kanadı adeta otobana çevirdi. kendi yarısahasında şık bir hareketle kazandığı topu altı pasa kadar taşıdı ve şut denemesi ne yazık ki Harun'da kaldı.

42' İbanez'in kullandığı frikik atışında top az farkla üstten auta çıkıyor! Trabzonspor gole çok yaklaşıyor...

45' İlk yarı Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona eriyor.

53' Bursaspor kullandığı ikinci penaltı ile 2-0 öne geçiyor.

57' İbanez'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta top Castillo'nun önünde kalıyor fakat bu pozisyonu değerlendiremiyoruz.

69' Faty'nin golü ile Bursaspor 3-0 öne geçiyor.

76' Maç sık sık duraksıyor, bu dakikalarda tribünlerde kargaşa çıkıyor. Serdar Kurtuluş tribünlerimizi tahrik ettiği iddia edildi.

89' Hakem maçı uzatmalara gitmeden, 90. dakikaya gelmeden bile bitiriyor. 

Maç sonucu Trabzonspor 0-3 Bursaspor