Bu bir maç yazısı değil ilk etapta onu belirtelim...

Bu sezon iki maçta da yenerek şampiyonluk mücadelesinde büyük yara verdiğimiz Galatasaraylı arkadaşların bazıları isyan ediyor. Ne bekliyordunuz, maçı bedavadan vermeyi mi? Maçı size versek Fenerbahçe'den ne farkımız kalırdı... Bizi heralde şikecilerle karıştırdınız.

Biz bu yüzden işte 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor diyoruz.. Sizin görüşleriniz bir maçla değişebilir ancak biz haklı mücadelemizden asla taviz vermeyiz... 
Sosyal medyada tepkiler var.. O arkadaşlara şunu hatırlatmak isteriz; Selçuk'un aklını çelip bedavadan alan siz değil misiniz? 10 milyon Euro bonservis bedelli Burak'ı Lokomotif operasyonu ile 5 milyona alan siz değil misiniz? Engin'i, Ceyhun'u, Olcan'ı Trabzonspor'dan alırken dost oluyoruz da şimdi mi düşman olduk... 
Kaldı ki geçmişi hatırlayın, Trabzonspor - Fenerbahçe ile Şampiyonluk mücadelesi verdiği yıllarda Bordo-Mavililere çelme takan Galatasaray değil miydi? 
Eğer sorarsanız hangi sezon diye 2003-2004 sezonunu hatırlayın. Trabzonspor Fenerbahçe ile Şampiyonluk mücadelesinde. Sondan ikinci maçımız Galatasaray ile. Galatasaray o dönem ligi 6. sırada tamamladığını da ayrıca belirtelim.

Maç Hüseyin Avni Aker'de oynanıyor.

O dönem Fenerbahçeliler, Galatasaray'ın Trabzonspor'a maçı bedavadan vereceğini ifade ediyor. Ancak Galatasaray Trabzonspor'u 4-2 mağlup etti ve Trabzonspor bu maçla ligin son haftasında şampiyonluk yolunda havlu attı.

Sizin en azından bir şansınız daha var...

Aslında burada bir lafımız da Burak Yılmaz'a...

Burak, Trabzonspor'a geldiğinde İstanbul'in iki kulübünü gezmiş ve bitik bir futbolcuydun. Trabzonspor'da Şenol Güneş yönetiminde kendini buldun.

Hatta, "Beşiktaşlıyım ama Trabzonspor için ölürüm" bile demiştin. Sonuç, bugün o hareketi yaparak Trabzonspor için nasıl öleceğini de göstermiş oldun. Hatta Trabzonsporlular için o kol hareketinden sonra tamamen yok oldun... 

Zaten, Galatasaray'a transfer olarak hançerlediğin Trabzonsporlu taraftarlara bir de hakaret ettin. Valla o hareketin sonunda sahada bordo-mavili futbolcular sana haddini de bildirdi desek sanırım yanlış olmaz.