Spor Toto Süper Lig'de 19 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Trabzonspor, PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon ile yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve 35 dakikalık 2 devre halinde oynanan karşılaşmada, Trabzonspor'un gollerini altyapıdan kadroya dahil edilen Yusuf Ünsal ile Bourceanu atarken 1461 Trabzon'un golleri Arguin ve Ferhat'dan geldi.

Trabzonspor, milli takım kamplarında yer alan ve sakatlıkları bulunan oyuncular nedeniyle sahada Onur Recep Kıvrak, Salih Dursun, Mustafa Yumlu, Douglas, Musa Nizam, Aytaç Kara (Dk.67 Mertcan Çam), Aykut Demir, Bourceanu, Özer Hurmacı, Marin ve Yusuf Ünsal 11'i ile mücadele etti.

Trabzonspor'un ikinci golünü atan Bourceanu, sezon öncesi Hollanda kampında sakatlanmasının ardından düzelerek ilk kez bir maçta forma giydi.

Bu arada Gineli futbolcu Kevin Constant’ın milli takımda sakatlandığı ve Trabzon'a geleceği öğrenildi. Yarın Trabzon'da olmasını beklenen oyuncunun, yapılacak detaylı kontrollerin ardından durumuyla ilgili açıklama yapılacağı belirtildi.

ŞOTA’YI KIZDIRDILAR

Teknik Direktör Şota Arveladze sık sık oyuncularını uyarırken, özellikle yana doğru atılan paslara çok kızdı ve orta saha oyuncularından kaleye doğru gitmelerini istedi. Gürcü teknik adam ayrıca öğrencilerinden kaleye bol bol şut atmalarını da istedi.


MAÇTAN AYRINTILAR

SKOR: TS 2 - 2 1461

75' karşılaşma 2-2'lik skorla berabere bitti

60' Gooooool Bourceanu! Beraberlik geldi

55'
 Goool Ferhat Yazgan! 1461 Trabzon tekrar öne geçiyor

45'
 Goooool Yusuf Ünsal! Trabzonspor 1 - 1 1461 Trabzon

36' İkinci yarı 1461 Trabzon'un vuruşuyla başladı

Mehmet Ali
 Yılmaz tesislerinde oynanan hazırlık maçında 1461 Trabzon bir net pozisyonu kaçırırken Trabzonspor dört net pozisyonu değerlendiremedi.

35' İlk yarı sona erdi

32' Aytaç Kara müsait pozisyonda kaleyi gören yerden şutunu çekti ama aut!

14' Yoann Arquin'ın golüyle 1461 Trabzon 1-0 öne geçiyor.

9'
 Korner vuruşunda Salih Dursun topa yükseldi, vuruşunu yaptı ama aut!

8'
 Marko Marin'in kullandığı serbest vuruşu kaleci son anda çıkardı. Korner!

1'  Karşılaşma Trabzonspor'un vuruşuyla başladı.

Trabzonspor’un ilk 11’i
Onur, Salih, Mustafa, Douglas, Musa, Aykut, Aytaç, Bourceanu, Marko Marin, Özer Hurmacı, Yusuf Ünsal Küçükler

Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu hazırlıklarını bugün 1461 Trabzon ile yapacağı hazırlık maçı ile devam ediyor.

Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde oynanacak olan hazırlık maçı saat 14.00'da başlayacak.

Milli arayı iyi değerlendirmek isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, mevcut oyuncularla taktik çalışması yapacak.

Bordo mavili taraftarların ücretsiz olarak tesislere gelerek izleyebileceği hazırlık karşılaşmasını 61saat.com'dan canlı anlatımla takip edebileceksiniz.