Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak kadronun temellerini oluşturmayı hedefleyen Trabzonspor listesinin başındaki 3 isim için çalışmaları sürdürüyor. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda görüşmelere başlanan Medicana Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe, Osmanlıspor'dan Badou Ndiaye ve Rennes'ten sol bek Cheikh M'Bengue'nin transferlerinin son aşamaya geldiği ifade edildi.

Aatif can atıyor
Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'un yıldızı Aatif Chahechouhe'un Trabzonspor'a gelmek için can attığı, Yiğidolar'ın ise "Satışla ilgili kararı kongre sonrası verebiliriz" dediği öğrenildi. Aatif'in kongrenin ardından Trabzonspor'a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Para+oyuncu teklifi
Yanal'ın orta sahaya istediği Ndiaye içinse Osmanlıspor kapıyı 4 milyon euro'dan açtı. İndirim isteyen Trabzonspor, para+oyuncu takası ile Senegalli oyuncuyu da bitirmekte kararlı. Rennes ile sözleşmesi sona eren Cheikh M'Bengue ile ise büyük oranda anlaşma sağlandı. Senegalli sol bekin son detayların da halledilmesinin ardından haftaya imzaya davet edilmesi bekleniyor.
.