Trabzonspor'da 20 Ağustos'ta satışa çıkan yeni sezon formaları ilgi görüyor. Bordo mavili kulübün Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, forma satışlarının beklenilen rakamlarla orantılı şekilde ilerlediğini bildirdi. 

Aksoy, hedeflerinin 120 bin forma olduğunu ifade ederek, "Forma satışları oldukça iyi durumda. Saha sonuçları satışları etkiliyor ama şu anda beklediğimizle orantılı ilerliyor. Şu ana kadar yaklaşık 30 bin forma satıldı. Bir önceki sezona göre 3 kat daha fazla satış yaptık. 2010-11 sezonunda 79 bin adet forma satılmıştı. Bu sezon bu rakamın üzerine çıkmayı arzuluyoruz. Hedefimiz 120 bin forma satışı" dedi.

GELECEK SEZON FORMALARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Akyazı Stadı'nın açılması ve başarılı saha sonuçlarıyla birlikte satışların daha da artacağını düşündüklerini dile getiren Aksoy, "Anlaşma yaptığımız dernekler vardı. Onlar da forma almaya başladı. Şatışlardan memnunuz. En çok çubuklu ve beyaz formalar ilgi görüyor. Gelecek sezonun formaları için de çalışmalarımız başladı. Bir firma ile görüştük. Birkaç görüşmemiz daha olacak. Kasım'a kadar bu işi sonuçlandırmayı planlıyoruz. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Destek ne kadar çok olursa o kadar güçlü oluruz. Psikolojik olarak bile bu bizi kamçılıyor. Saha sonuçları bizleri de memnun etmiyor ama inşallah toparlanacağız. Bunu da hep birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.