Trabzonspor, yılan hikayesine dönen Fabian Castillo transferini dün resmen açıkladı. Ancak bu transferdeki kriz henüz bitmiş gözükmüyor.

Dallas FC Teknik direktörü Fernando Clavijo, Castillo ile kulübün arasında büyük bir sorun olmadığını, asıl problemin Trabzonspor ve oyuncunun menajerinden kaynaklandığını söyledi.

Castillo'nun izinsiz takımdan ayrıldığını sözlerine ekleyen Clavijo, "Bu transferi FIFA'ya taşıdık. Ama hızlı bir sonuç alınmasını beklemiyorum. Elbette bu davayı kazanmak için tüm aşrtlar bizim lehimize. Ama bu şu an için kulübün dikkatini dağıtacak bir durum. Önemli bir fikstüre girmek üzereyken bunlarla dikkatimizin dağılmasını istemiyoruz." dedi.

Castillo'ya kapılarının açık olduğunu da ifade eden teknik adam, "Tabii ki onu geri isteriz. O hala 24 yaşında. Bu yüzden zaman zaman hatalı kararlar verebiliyor. Ama ona kapımız her zaman açık. Onu sezon bitmeden elden çıkartmak istemiyorduk. Şampiyonluk yolunda bize çok yardımcı olabileceğini düşünüyorduk." ifadelerini kullandı.