61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor, bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadında UEFA Avrupa Ligi maçında Rostov ile karşı karşıya geliyor. Bordo-Mavililer bu sezon Passolig uygulamasını ilk defa Rostov maçında uygulamaya koyması stadın da taraftar bakımından yoksun olmasına neden oldu. 

Bordo-Mavililerde toplamda 12 bin civarında Passolig satışı yapılırken bu kişilerden de toplamda yarısı kadarı maç için bilet aldı. Kombine satışlarının da bin civarında olduğu kaydedilirken maçı ortalama en fazla 7-8 bin kişinin izleyeceği kaydedildi.

Bordo-mavililerde Hüseyin Avni Aker’in yarısının bile dolmayacağı ifade edilirken bu durum Trabzonspor’un ilk maçı için şaşkınlık yaratıyor.
Maçın başlamasına 45 dakika stadın boş kalacağı açıkça görülürken Trabzonsporlu yöneticilerde stada taraftarları almak için de girişimlerde bulunuyor. 

Bilet satışları maç başlayana kadar devam ederken bu sırada Maraton tribününde yoğun taraftar hareketliliği yaşandı. Taraftarlar topluca stada giriş yaparken bu tribünün büyük bir bölümünün dolduğu gözlendi.  Ancak Bordo-Mavili yönetimden kapılar açıldı iddiaları yalanlandı. Passolig kartı olmayan hiç kimsenin içeri alınmadığı kaydedildi.