Trabzonspor Kulübü resmi web sitesinden yayınladığı açıklama ile son günlerde yapılan operasyonları desteklediğini duyurdu.

İŞTE O AÇIKLAMA

Kulübümüzden açıklama: Devletimizin sonuna kadar yanındayız!
Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Gerek FETÖ'nün gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişimi ve sonrasında yürütülen mücadele gerekse PKK ile sınırlarımızın ötesindeki terör örgütlerinin ortadan kaldırılması için sürdürülen operasyonlar büyük bir kararlılıkla devam etmektedir.

Bu kararlılığı kırmaya yönelik hain ve alçakça eylemler de maalesef yaşanmaktadır. Son olarak bugün Diyarbakır'daki bombalı saldırıda yine polislerimizle birlikte vatandaşlarımız şehit düşmüş, onlarca vatandaşımız da yaralanmıştır.

Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılılarımıza da acil şifalar dilerken şunun özellikle bilinmesini isteriz ki, hiçbir güç ya da illegal oluşum Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkamaz, zayıflatamaz, ele geçiremez.

Biz Trabzonspor Kulübü olarak devletimizin sonuna kadar yanındayız, milletimizle beraber vatan için nöbetteyiz. Allah terör örgütlerine karşı mücadele eden güvenlik güçlerimizin, devletimizin ve milletimizin yanında olsun. Saygılarımızla...