Asbaşkan Ahmet Çubukçu, camiadan sabır ve destek istedi. Çubukçu, "İyi bir takımın temelini attık. Aramıza yeni katılan oyuncular var. Her geçen gün kalitelerini ortaya koyarak transferde doğru işler yaptığımızı göstereceklerine inanıyorum. Zamanla camiamızın beklentilerini karşılayacağız. Futbolcularımıza güveniyoruz" dedi.

"SABIR VE DESTEK İSTİYORUZ"
Takımda taşların yerine oturduğunda özlenen Trabzonspor’u izlettireceklerine inandığını ifade eden Çubukçu, "Zamanla takımımızın çok iyi işlere imza atacağını ve camiamızı mutlu edeceğini düşünüyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Henüz yeni bir takımız. Şu anda sabır ve desteğe ihtiyacımız var. Bunun için camiamızdan gerekli süreyi istiyoruz. Taşlar yerine oturduğunda herkes özlenen Trabzonspor'u izleyecek" diye konuştu.

YANAL'IN İSTEDİĞİ OLDU
Bu arada, Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, bordo mavili kulüple sözleşme imzalarken dile getirdiği 23-24 oyuncuyla çalışma isteği karşılık buldu. Trabzonspor'da sona eren transfer sezonunun ardından 4 kaleciyle birlikte takımda 25 oyuncu kaldı. Oyuncularla daha yakın olmak için sayıyı azaltmak isteyen Yanal'ın, devre arasında da sayının yükseltilmemesi için yönetimle şimdiden görüştüğü ve yapılacak transferlerin takımın içerisindeki oyuncu sayısının azalmasıyla mümkün olacağını belirttiği öğrenildi.