61saat - Bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener ile Avusturya'da görüşüp anlaştıktan sonra sözleşme imzalayan golcü oyuncu, 3 yıllığına Trabzonspor'a imza attı. Sabah saatlerinde Trabzonspor'u gezen ve yöneticilerle görüşen Janko, facebook sayfasında yaptığı açıklamada Porto'dan ayrılmanın burukluğunu dile getirirken Trabzonspor'un ona verdiği değerden ve futbolda ki geleceğinden dolayı Trabzonspor seçtiğini belirtti.

Marc Janko'nun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili taraftarlar. Bu saatten itibaren Türk takımı Trabzonspor ile oynayacağım. Resmi olarakta anlaşmış bulunuyoruz. Geçmişe de baktığımızda benim için önemli olan şey sürekliliği sağlayacak şekilde futbol oynamaktır. Hedeflerimin arasında tek tük maç oynamak yok. Bu takıma gelmemle ile ilgili olarak kararım hiç kolay olmadı. Ama bir bakıma geleceğim için bu karar çok önemliydi. Trabzonspor beni transfer etmek için gerçekten çok uğraştı ve bana bu uğraş sonrası çok değer verdiklerini göstedi. Yeni bir kültür ve yeni görevler için kendimi çok mutlu hissediyorum. Transfer olmadan önce oynadığım Porto'da benim için emeği geçen herkese ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra büyük takım Porto'ya büyük başarıları için şans diliyorum"

Janko paylaştığı fotoğrafta ise çok anlamlı bir mesaj gönderdi; "Güle güle söylemeye cesursanız, hayat size yeni bir başlangıç sunar"

JANKO SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Trabzonspor transferi konusunda görüşmelere devam ettiği forvet oyuncusu Marc Janko, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Buna göre Janko'nun Trabzon Yıldızlı Güven Hastanesi'nde gerekli tetkikleri yapıldı.

SAĞLIK KONTROLÜ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



KAYNAK: 61SAAT.COM