HAMİ VE LUCESCU OLMADI DEDİ YENİ TEKNİK ADAMI AÇIKLADI

61SAAT SPOR SERVİSİ :  Geçtiğimiz günlerde Hami Mandıralı’nın ve Başkan Hacıosmanoğlu’nun görüşme yaptığı ve Mandıralı’nın başkanın ‘Takımın 2.adamı ol’ teklifini reddettiği haberleri çıktı. Hemen bu gelişmenin ardından Hami Mandıralı’nın Trabzonspor’dan veda ettiği bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise dün yaptığı açıklamada ‘Teknik adam sorunumuz yok haftaya açıklayacağım’ diyerek teknik adam konusunda kafaları karıştırdı.

61SAAT.COM’A TEKNİK ADAMI AÇIKLADI: ‘LUCESCU OLMADI’

Süreç böyle ilerlerken Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısı’na gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 61saat.com’da açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu, Hami Mandıralı için gereken teklifini yaptıklarını söyleyerek Trabzonspor’a tecrübeli bir teknik adama imza atacaklarını duyurdu. Mandıralı ile yola devam etmeyeceğini söyleyen Hacıosmanoğlu, “İlk planımızda Lucescu vardı. Ancak Shakhtar Donetsk ile 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu söyledi. Takımını yarı yolda bırakmayacağım dedi. Ancak Lucescu ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Trabzonspor gibi büyük bir takımda teknik adam olarak görev alabileceğini bize iletti” dedi.

GÜNDEMDE HALİLHODZİÇ VAR

Lucescu’dan olumsuz haber alan Hacıosmanoğlu, teknik adam konusunda ise, “Şuanda tek görüştüğümüz isim Vahid Halilhodzic. Gerekli çalışmaları başlattık. Anlaşmak için süreyi bekliyoruz. Şuanda Halilhodziç ile ilgileniyoruz” dedi.