61SAAT HABER SERVİSİ
Trabzonspor’un Şampiyonluk Kupalarının bir menajere olan borçtan dolayı haczedilmesi, Trabzon’da şok etkisi yarattı. Konuyla ilgili bordo-mavililer sessizliğe bürünürken Ankara’da yapılan Trabzon Günlerinde 61saat.com standını ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, burada çarpıcı açıklamalar yaptı.
Başkan Usta, haciz olayından yeni haberdar olduklarını ifade ederken,

“Bende ki haberlerde kısmi. Zannediyorum menajer alacağından dolayı böyle bir şey yapmışlar. Ama orada kulüpte çok yanlış iş oldu. Her hangi bir alacaktan dolayı kulübe gelmiş olabilir ama hacze gitme işi tamamen yönetsel zaaftır. Haberimiz olsaydı bu yönetim onu hallederdi. Sabotaj yedik gibi geliyor. O nedenle bu hiç hoşuma gitmedi. Ve bunu yapanlar, ne de buna kulübe müsade edenleri affetmem. Akşam üzeri olaya daha sağlıklı bakacağız” diye konuştu.
 
TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK VE TRANFSER
Transferlerle ilgilide konuşan Başkan Usta, "Taraftar transfer bekliyor, şampiyonluk bekliyor.  Acele gidince ecele gidersiniz. Bunu sakin sağlıklı üst üste koyarak ilerlememiz lazım. Gelecek sene Şampiyonluğa bir sürü takım oynayacak. Bu takımlardan birisi tabi ki Trabzonspor olacak. Ama bir tane takım şampiyon olacak. Onu da göreceğiz. Yapılması gereken şu. 50. Yılımız olur, 60. Yılımız olur, 40. Yılımız olur bunlar sembolik anlam ifade eder Aslolan sağlıklı Trabzonspor, zirvedekiler arasına girmiş Trabzonspor olur. Buugün olmaz yarın olur, yarın olmaz öbür gün olur zirveye varacağız" dedi. 

KAYNAK: 61SAAT.COM