Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarından satır başları:

Bizim orada bunların hiç biri önemli değil. Orada dün akşam detaylarına kadar anlattım ki detaylarına kadar. Çarpıtılmasın diye. Oyuncunun aldığı paralar tek tek yıllara göre. Kendi menajerlik ücretleri yıllara göre onlar yazıyor.

Bizim orada aynı otelde kalıyoruz İtalyan Menajeri ile. Sabah biz Avukat İtalya’dan gelecek. 14:30’da uçak iniyor. Ben de uçağın kaptanına talimat veriyorum. Biz oraya misafir olarak gittik. Kaldığı otelin parasını da biz ödedik menajerin. Bizim olduğumuz yerde kimse olamaz diye.

Babasını bu işin içine hiç sokmadılar. Babası ben siteden resmi açıklama yaptıktan sonra beni arayıp “Başkan ben çok özür diliyorum. Beni de bu işin içine sokmuyorlar. Özür diliyorum sizden” diyerek babası bana ifade verdi.

Gitmiş almış kim aldıysa hayırlı olsun. Bizim  için önemli değil. Beşiktaş’tan görüştükleri için bana çünkü orada Menajer bundan sonra Aston Villa, Inter Milan ile Beşiktaş ile kimseyle görüşmeyeceğim. Nezaket icabı kimseyle görüşmem sözünü söyledi. Ondan sonra Beşiktaş ile konuştuğunu bize babası söyledi. Bende onun üzerine sen bunları yapıyorsun, bizden anlaştıktan adam gibi el sıkıştıktan sonra nasıl konuşuyorsunuz.

Beşiktaş benim vermediğim parayı vermedi ki sana geldin. Böyle karakterde ki bir menajerin oyuncusun almam dedim. Konuyu kapattık. Ondan sonra resmi siteden açıklama yaptık. Belki ondan sonra Beşiktaş’tan anlaştılar.

Bugün sabah itibari ile tekrar devreye girmek istiyor musunuz biz istiyoruz diye mesajı var. O menajer ile bizim CEO’muz numarası mevcut. Onlar hep ispatlıdır. Buradan şirketlerden bakılabilir. Tabi ki anormal şeyler. Üstüne durmaya gerek yok. Sizin arkadaşınıza söylemiş ya onlar kayıtlı ispat etsinler. Ben ikisinin numarasını da veririm oradan gelen mesajlardan alırsınız. Bunlar önemli mi siz habercisiniz ispat edebilirsiniz.

Yöneticiler konuşurken dikkatli konuşacaklar.

Ahmet Nur Çebi aramızda kalsın sözünü söyledim. Bana yakışmaz aramızda yakışan sözü bana söylediğinin arkasında durmadığı için söyledim. Biz 5-6 aydır bu çocukla ilgileniyoruz. Ben size yeri geldiğinde imkanlarım doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştım. Bu konudan uzak durursanız iyi olur. O da bana Başkanım bu transferin olmaması için elimden geleni yapacağım. Ben net söylüyorum bana söylediği sözleri. Ben dış transferlere bakmıyorum. Arkadaşlarım bakıyor. Yönetim içinde bu transferin olmaması için elimden geleni yapacağım dedi. Bana bunları söyledi. Ben söylemem lazımdı. Aramızda kalsın dendi. Ama bu transferle ilgilenirsen söylerim. Eğer bu sözleri söylemediği halde söyleyen namussuzdur. Ama size söylediğim sözleri söyleyip te inkar eden varsa namussuzun dik alasıdır.

Trabzonspor ile Beşiktaş’ın arasına bir futbolcu giremez. Benim orada ki davranışım ilkeli davranıştır. Orada Beşiktaş ile niye görüştün iye kalkıp giden benim. Senin gibi bir adamın futbolcusu beni şampiyon yapsa da oradan kalkıp giden benim. Ben orada Beşiktaş kulübüne iyilik yaptım. Ben o açıklamayı yapmasam belki Beşiktaş daha yüksek fiyata alabilirdi. Hala bizi Trabzonspor istiyor diye.

Bu arada sabah menajeri CEO’muza mesaj atıyor. Devreye girmek ister misiniz diye. Akşam 18:00 sıralarında yeniden mesaj atıyor. Orada da benden kaynaklanmıyor. Oyuncunun fikirleri bir değişiyor bir değişmiyor diye.

Bana Ahmet Nur Çebi demiş olsa ki, “Başkanım biz bu oyuncuyu çok istiyoruz” dese ben bırakırdım. Çocuğun cep telefonuna Beşiktaş’ın teknik direktörü defalarca aramasına rağmen cevap vermedi. Beşiktaş’ın açtığı telefonlara cevap vermedi. Bunlar söylenmezdi. Biz incindik. Biz almadık biz vazgeçtik. Bilic’in Tolgay’ın telefonuna mesajı var. Aynen şunu söylüyor. Bize gel beraber şampiyon olalım seneye beraber gideriz. Diye Tolgay’a mesajı var. Bunu Metin ile konuşursunuz ararsınız Metin ile beraberdi o zaman atmış.

Siz aynı şeyi A. Albayrak ile yaşadık. Ben buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Ne zaman beni Şampiyonluğa gidecek futbolcu var da bana telefon ben alacağım bırakırım.. Uğur Demirok’u görüştük. Albayrak ile Hamza hoca nikahlarına gittiler. Sonra beni aradılar. Albayrak beni aradı. Dedim ki, biz çocukla anlaştık. Çocuğa sor eğer sana gelmek istiyorsa buyur senin olsun dedim. Çocuğa da haber verdim telefonuna baksın dedim. Onlara dediği gibi ben Trabzonspor’a gitmek istiyorum dedi. Ertesi gün A. Albayrak beni aradı. Akşam Uğur ile görüştük. Uğur ben Trabzonspor’a gitmek istiyorum dedi. Biz bu işin içinde yokuz dedi.

Biz bunu Galatasaray’a da yaparız. Beşiktaş’a da yaparız.