Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından düşme sonucu sağ Quadriceps tendonu diz kapağı kemiğine yapıştığı yerden kopan Şener'e gereken operasyonel müdahale yapıldı. Son derece başarılı geçen ameliyat sonrası odasında dinlenmeye alındı. Öte yandan Başkan Şener iki gün sonra Salı günü hastaneden ayrılacak. Doktorlar Şener'in 8 hafta, dinleneceğini bu süre içerisinde ayağını yere basmayacağını belirttiler.

Olay nasıl oldu?

Keyifleri kaçıran bir geceyi geride bıraktık. Önce Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba evinde baygın halde bulunurken, ardından onu ziyarete gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener sakatlandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, teknik direktör Samet Aybaba, Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu ve kontrol için hastanede olan Mustafa Pektemek'in yanı sıra G.Saray eski Başkanı Adnan Polat ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Seba'yı ziyarete geldiler. Ancak Şener hastane girişinde ayağını burkup düştü. Hemen sedyeye alınıp kontrolleri yapılan Şener'in sağ ayak tendonunu koparttığı ortaya çıktı.