Programın sunucusu ve yapımcısı Ertürk Öztürk’e Sadri Şener öyle bir soru sordu ki, Öztür bir anda afallardı ve sorunun cevabını veremedi.

Şener, programda Burak Yılmaz ile ilgili soruları ise “Bu konuda diyeceğim dedim başka bir sorunuz varsa sorun” diyerek geçiştirdi.

HABERE KONU VİDEONUN BELLİ BİR KISMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Şener, futbolcuların İstanbul cazibesine kapıldıklarını belirterek “Trabzonspor’dan G.Saray’a geçen yıllardan gidenleri hoca takımda istemedi gitmedi. Bunun iki istisnası var, Burak ve Selçuk’tur” dedi.

BURAK YILMAZ NİYE DÜRÜST DEĞİL

Şener,” Burak Yılmaz’ın sezon ortasında kendisine gelip ben sezon sonunda gideceğim, istediğim takıma giderim paramı da getireceğim deseydi G.Saray’a gitmesine hiç alınmazdım ama kendisi delikanlı bir çocuk babası da öyle diyor, dedi ki ben yurt dışına gideceğim içiniz rahat olsun. Bize yurt içinde takıma gideceğim deseydi belki biz oynatmayacaktır” dedi.

CANLI YAYINDA KONTRA SORULAR

Şener, TV programında programı yöneten ve konuklarına da kontra sorular sordu. Israrla Burak Yılmaz konusunu açan program yapımcısına Şener “Beni reyting aracı olarak kullanma, Burak Yılmaz konusunda konuşmam” dedi.

ÇAKAR’A DEKLERE ETTİRDİ

Programın en ilginç anı ise, spikerin “Trabzonspor geçen yıl şampiyon olsaydı” diye başladığı soru oldu. Şener spikerin sözünü kesti ve..”Biz şampiyon olduk. Öyle değil mi?” dedi. Sonra spiker Ertürk Öztürk’e Şener şu soruyu sordu..” Hadi bakalım vicdanın ne diyor Trabzonspor şampiyon değil mi. Desene” Spiker sözü Çakar’a verdi. Çakar da şampiyon Trabzonspor dedi.

SPİKER BEM BEYAZ OLDU

Şener’in kontra sorusunda çuvallayan program spikeri bu kez federasyonun kupayı Trabzonspor’a vermediğini sonunca Şener de “Kardeşim onu da gasp etmiş. Ne yapayım. AİHM bile gideceğiz Federasyonu şikayet edeceğiz. Her yere..” dedi.

GALATASARAY ŞARK KURNAZI

Sadri Şener Ahmet Çakar’ın “Burak işinde G.Saray’ın ne suçu var” sorusuna da şu cevabı verdi..”G.Saraylılar bize dedi ki sizin rızanız olmadan kimseyi almayız. Sonra gidip Moskova’dan aldık diyorlar. Şark kurnazı bunlar..”

Sadri Şener’in TV programına telefonla katılımı sone erdikten sonra Ahmet Çakar’ın yorumu şu oldu..”Şener bizimle kafa buldu..”