Şener, şike sürecinde gasp edilen şampiyonluk kupasının gelmesi için herkesin kendini gücü oranında sorumlu hissetmesi gerektiğini belirterek temiz futbol eylemi yapan taraftarlara, “Bir avuç da olsalar onlar birer kahraman” dedi. Şener, kimsenin bu süreci unutturmasına müsaade etmeyeceğini belirterek, “En büyük hayalim sürecin tamamlanması ile kupanın müzeye gelmesidir” dedi.

HAKEMLER 4 PUANIMIZI RAKİBE VERDİ

Şener, Trabzonspor’un bundan önce yaşadığı yönetim ve istifa krizlerini atlatmasını kendinden kaynaklanan bir sihirli değnek ile çözüldüğü yolundaki yorumları da değerlendirdi. Şener, “O sihirli değnek Trabzonspor’un kendi ruhunda. Kendi yüreğinde” dedi. Başkan Sadri Şener, şu anda ligde topladıkları puana 4 puan daha ilave edilmesi gerektiğini belirterek, “O zaman puanımız 20 olur ligin havası tam değişirdi“ dedi.

ORDU VE ESKİŞEHİR’DEN 6 PUAN
Başkan Sadri Şener, Orduspor ve Eskişehirspor maçlarından üç puan beklediğini bunun gerçekleşmesinin zorunlu olduğunu da belirtirken, “Bir aksilik olmasını aklımın ucundan bile geçirmiyorum” dedi. Şener, 8 Aralık’ta ki mali genel kurul için de camiaya ve genel kurul üyelerine mesaj gönderirken “Gelsinler eteklerindeki taşı döksünler. Eleştirilerini yapıcı şekilde yapsınlar” diye konuştu.