Trabzonspor Başkanı Usta'dan Fenerlilere çağrı...  Bordo-Mavililerin Başkanı Muharrem Usta, deplasman yasağının kalkması ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı... Usta "

FENERBAHÇE TARAFTARINA AÇIK ÇAĞRI
Türkiye’de sınırları keskin ciddi yapılar var. Şimdi FETÖ ve Türkiye’nin başına gelen bu olay aslında şöyle bir durum ortaya koydu. Bütün tabuların yıkıldığı herkesin konsensüsün sağlandığı bir yapı inşa edilmesi lazım. Bunun birinci yeri kulüplerdir. Fenerbahçe taraftarı Trabzon’a gelmek istiyorsa gelsin. Kapımız açık. Ama biz de İstanbul’da Kadıköy’e gitmek istiyoruz. 40 bin kişilik stat mı var 20 bin kişi ile gitmeye hazırız. Galatasaray’da gelsin, Beşiktaş’ta gelsin... Ama artık Türkiye’de seyircilerin el ele kol kola Avrupa’ya bakıp imrenecekleri durum yerine bizim bunu gerçekleştirmemiz lazım.

 AZİZ YILDIRIM İLE DİYALOĞU VAR MI?
Aziz Yıldırım ile hiç diyaloğumuz yok. Ben her zaman söylüyorum. Dünya savaşlarını yaşadı ülkeler. 40 milyon insan öldü. Ama o ülkelerin liderleri tekrar bir araya gelmeye başladı. O durumun süreçleri var. Türkiye’de normalleşmeye doğru gidecekse, herkesin üzerine düşeni doğru şekilde yapması lazım. Güçlü olanın kendi tezlerini kabul ettirdiği düzenekten, gerçeklere doğru gidenlerin ve onların yapmasını istiyorum.
3 Temmuz süreci başka bir şey... Ben bunları gördüğümde şunları söylüyorum. Tamam gelelim ama yok farzettiğinizde gerçekleri olmaz doğru değil... Benim olan biteni bu camianın başkanı olarak ne derece sürebildiğimi herkes takdir edebilir. Muharrem bey sen bu işleri görmezden gelde  bu da iş FETÖ Fenerbahçe dediğinizde olmuyor..." dedi.