Trabzonspor'un 50. yılında şampiyon olmasını hedefleyen Başkan Muharrem Usta geleceğe yönelik adımları atmaya hazırlanıyor. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Osmanlıspor ile oynanacak maç öncesinde Teknik Direktör Ersun Yanal'la Ocak ayında yapılacak transferler başta olmak üzere birçok konuyu değerlendirecek. 

Bugüne kadar Teknik Direktör Ersun Yanal ile hareket edip 50. yılda şampiyonluğa oynayacak olan Trabzonspor kadrosunun alt yapısını oluşturmaya çalışan yönetim. Başkan Muharrem Usta'nın öncülüğünde Osmanlıspor karşılaşması öncesinde Ersun Yanal ile bir araya gelerek devre arasında yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunacak. 

MUHARREM USTA FUTBOLCULARA DA MORAL VERECEK 

Sağ bek ve sağ açık transferlerini yeni sezona yetiştiremeyen Trabzonspor yönetiminin, bu mevkiler başta olmak üzere birçok mevkide scout ekibinin belirleyeceği isimler üzerinde erkenden transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, ayrıca Osmanlıspor maçı öncesi futbolcularla bir araya gelerek kendilerine olan güvene ve beklentiye vurgu yapacağı ve onlara moral vereceği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin, sezon başında söz verildiği gibi futbolculara yapılacak ödemeler konusunda da çok titiz davrandığı belirlendi.