Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarlara transferlerin süreceği müjdesini verdi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TRTSPOR’da yayınlanan İşte Goool programına önemli açıklamalarda bulundu.

Vahid Halilhodzic ile birlikte transfer planlanıyor mu? Transfer yapacak mısınız?

Başkanlığı bırakalım bir tarafa da, bir taraftar olarak, hocamız da aynı şeyi söylüyor; değerli oyuncular aldık. Daha da alacağız, bitmedi transfer. Takımın 3-4 maça ihtiyacı var tamamen oturması için. Hocamız da aynı şeyi söylüyor. Arkadaşlar birbiriyle kaynaştığı zaman da, ihtiyaç duyulan mevkiilere de oyuncular üzerinde çalışıyoruz. Bu saatten sonra alırsak zaten üst düzey oyuncu alacağız. Hem ligde hem Avrupa'da ideal olmak istiyoruz.

Uyum sorununu da kısa sürede atlatırsa takım, umut ediyorum ki Trabzonspor sevdalılarının istediği özlediği bir takım sahada olur, yani onun çalışmasını veriyoruz. Burak kardeşimize de tüm Trabzonspor adına teşekkür ediyorum.

Onun hocayla olan uyumu, yönetimle olan uyumu ve planlaması neticesinde belki de Trabzonspor'un yakın tarihinde ilk sefer planlı transferler yapılıyor. Görüyorsunuz 1 hafta önce geldi Kevin Constant. Sanki kırk yıllık Trabzonspor'lu gibi oynuyor. Hocanın istediği şu : Elbette ki hayat profesyonel. Para kazanmak için insanlar bir yerlere gidiyor. Bundan ziyade iyi insan da seçip almamız lazım diyor. İşini profesyonel yapan insan seçip almamız lazım diyor. Bunlara da hassasiyet gösteriyor.

Trabzon tarihinin en önemli oyuncuları transfer edildi

Sayın başkan sokaktan geliyoruz, hemen hemen herkes takımı çok beğendi. Futbol olarak değil; direnç gösterdi Trabzonspor. Sahada bütün ikili mücadelelerde vardı bütün futbolcular. Bunu çok sevdiler. Yoksa skora çok fazla takılmıyor taraftarlar; ama bir şeye de çok sitemleri var. Bu passolig uygulaması dün çok canları sıktı. Bu konuda başkanın bir müjdesi olacak mı?

Ben de üzgünüm. Hakikaten özellikle yurtdışından gelen gurbetçi taraftarlarımızdan özür diliyorum Trabzonspor başkanı olarak. Sistemde sıkıntı var hem de satış noktalarında biletler azdı.  Genel müdür ile konuştum 7 makine vardı burada herhalde biri arıza yapmıştı. İki güne kadar 10 tane daha makine gönderecekler Trabzon'a. İşte yeni takviye makineler ile sistemdeki arızaları da giderip bir an önce taraftarın sahaya girme kolaylığını sağlaması lazım. Ama şehirdeki Trabzonspor'lulara da şunu demek istiyorum: biz hep son anda işlerimizi yaparız. Biz de böyleyiz.

İki aydan beri passolig reklam yapıyor kartlarını alabilirler diye.  Gurbetçi arkadaşlarımız da onların arasında o sıraya girmezdi çünkü onlar burada değiller. Trabzon tarihinin en önemli oyuncuları transfer edildi. Kulübe sahip çıkma zamanı. Kombine satışlarımız  1500-2000 'lerde. Ona da hassasiyet göstermeleri lazım. Bu takım onların takımı. Biz onların istediği kalitede oyuncuları aldık bundan sonra da alacağız. Ama onların da hem kombine de hem TS Club'larda biz de niye 200 bin 300 bin forma satmayalım.