Trabzonspor, Bucaspor'da forma giyen Emre Güral'ın transferi konusunda görüşmelere başladığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş tarafından yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Emre Güral'ın kulübümüze transferi konusunda, Bucaspor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Bucasporlu oyuncu Emre Güral için daha önce Beşiktaş teklifte bulunmuş ancak transfer gerçekleşmemişti.

ŞENOL GÜNEŞ İSTEDİ
Emre’yi Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda transfer eden Trabzonspor yönetimi bu transferle ilgili resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacak

EMRE KİMDİR?
23 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon Bucaspor formasıyla 10 gol kaydetmişti. Bucaspor ile sözleşmesi 31 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek olan Emre için  Bordo Mavili kulübün  ne kadar bonservis bedeli ödediği önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Eintracht Frankfurt altyapısından yetişen futbolcu, 2006-2009 senesinde Jahn Regensburg, 2009-2011 yıllarında da SV Elversberg’de forma giydi.

BEŞİKTAŞ İLE BURSASPOR’DA TALİPTİ
Emre’ye Beşiktaş ve Bursaspor ile Fenerbahçe'nin de talip olduğu ancak Emre’nin Trabzonspor’dan yana tavrını koyduğu öğrenildi. Bu arada Emre’nin ailesinin de Trabzonspor için genç futbolcuyu ikna ettiği öğrenildi. Emre ile ilgili olarak Tolunay ve Hami’nin de olumlu referansları olduğu biliniyor..
Emre, kendisine ait twitter hesabında da yaptığı açıklamalarda Bordo-Mavili formaya yakın olduğunu ifade etmişti.

TRABZONSPOR KAP'A BİLDİRDİ
Transfer döneminin en çok adı geçen isimlerinden biri olan Emre Güral, trabzonspor yolunda. Bordo-Mavili kulüp akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformuna genç oyuncu ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Trabzonspor tarafından yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcu Emre Güral'ın kulübümüze transferi konusunda, Bucaspor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır."