61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel - Samet Emirzeoğlu

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor, Medikal Park Arena’nın açılış maçında tribün cezası almış ve taraftarın büyük bir bölümünün stada girişi engellenmişti.
Bu cezaya karşı atak olarak Trabzonspor Kulübü “bilet alana Passolig bedava” kampanyası başlatmıştı.
Büyük ilgi gören bu kampanya sonrası taraftarlar gişelerde uzun kuyruklar oluşturdu.

TARAFTAR KOLLARI SIVADI

Konu ile ilgili olarak Trabzonsporlu bir grup taraftar harekete geçti.
Trabzonspor’un yaptığı kampanya ile ilgili kendi ceplerinden 20.000 broşür bastıran Bordo Mavili formaya gönül vermiş 12 genç şehri kampanyadan bilgilendirmek için gönüllü olarak broşür dağıtımı gerçekleştirdi.



TAM 12 GENÇ

Broşür masraflarını cebinden karşılayan ve organize eden Köfteci Gökhan lakaplı Gökhan Yıldırmış ve beraberindeki Tanay Gökçe, Tamer Kayıkçı, Üzeyir Köse, Mehmet Can Türker, Onur Nizamoğlu, Hüseyin Şentürk, Mustafa Ferat, Gökay Özçelik, Muzaffer Emiroğlu, Bekir Usta, Mete Metehan dağıtım için gönüllü oldu.

TRABZON'U ARŞINLADILAR

Çarşıbaşı, Akçaabat, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Meydan, Moloz ve Avni Aker’in olduğu bölgede civar esnafı ve yürüyen halka broşür dağıtımı gerçekleştiren gönüllü taraftarlar kritik Alanyaspor mücadelesi öncesi taraftarı bilgilendirdi.

CAMİA AYAKTA ALKIŞLADI

61saat.com’un haberi sonrası bir çok kesimden olumlu tepkiler aldıklarını belirten gençler "biz broşürü verdikten sonra hemen gişelere gidenler oldu" ifadelerini kullandı.