61SAAT HABER SERVİSİ  Trabzon’un 2 genç oyuncusuna Süper Lig kancası.. 2.Lig ve PTT ekipleri sırada... Trabzonspor’da geçtiğimiz yıl altyapıdan çıkardığı oyuncular ile dikkat çekmişti. Bordo Mavili ekip bu sezon transfer dönemine hızlı giriş yaparken iç ve dış transferde sağlam adımlar atmayı planlıyor. UEFA’dan gelen Mali Fair Play kısıtlaması kapsamında dikkatli adımlar atan Bordo Mavililer’in genç oyuncularına teklifler gelmeye başladı. Sezon başında A Takıma çıkarılan Muhammet Beşir, Yusuf Yazıcı, Mücahit, Mehmet Yeşil, Savaş Çakır, Yağızcan Erdem gibi isimlerin PTT 1. Lig ve Spor Toto 2.Lig ekipleri tarafından kıskaca alındığı öğrenildi. 

YUSUF VE MUHAMMET’E SÜPER LİG’TEN 
Trabzonspor’da geçtiğimiz dönem A Takıma çıkan isimler arasında en büyük sıçramayı yapan 2 oyuncu ise Süper Lig ekiplerinin kıskacına girmeyi başardı. Trabzonspor ile müthiş bir başlangıç yaşayan Muhammet Beşir’e Gençlerbirliği’nin talip olduğu gelen bilgiler arasında. Süper Lig’den bir diğer teklif gelen isim ise Trabzonspor’un genç orta sahası Yusuf Yazıcı oldu.

BEKLEMEDELER

Trabzonspor Kulübü’nün oyunculara gelen bu tekliflerin ardından beklemeye geçtiği öğrenilirken son karar Teknik Direktör Ersun Yanal’a bırakıldı. Genç oyuncular kampta gösterecekleri performanslar ile kendi kaderlerini çizecek.