61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor'da iki gündür istifa şokları yaşanıyor. Dün çarpıcı bir açıklamayla istifa eden Trabzonspor başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'nun ardından bu sabah da kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'nun istifa şoku yaşanıyor. Trabzonspor'da bu gelişmeler takımı olumsuz etkilerken bordo mavili ekip Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay önderliğinde G.Antep maçı için hazırlıklarını tamamladı. 

ADRİAN, JANKO VE ALANZİNHO KADRO DIŞI
Sabah antrenmanının adından G.Antepspor kadrosu şekillendi. Mustafa Akçay, son haftalarda antrenman ve maç form grafiği düşük olan Adrian'ı kadroya almazken Janko, Alanzinho ve sakatlığı bulunan Yusuf Erdoğan'da Gaziantep'e götürülmedi. Akçay uzun bir ara sonrası kadrosuna Onur Kıvrak, Zeki Ayvaz ve Fatih Öztürk'ü  kadroya dahil etti.

54. KARŞILAŞMA
Bugüne dek iki takım arasında yapılan 54 maçta, takımımızın galibiyetlerde 29-11 üstünlüğü bulunuyor. 14 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Takımımız söz konusu maçlarda 97 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 49 gol gördü.

Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında 1981-82 ve 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2'lik farklı galibiyetlerle sahadan ayrıldı.

Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya, Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Kadir, Zokora, Soner, Colman, Malouda. Olcan ve Henrique muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.