Galibiyet ve beraberliğe dayalı prim sisteminde 3’er maçlık prim şartlarının sağlanmasının ardından futbolculara ödemelerinin gerçekleştirildiği ve yönetimin şu anda tüm ödemeleri yaptığı kaydedildi.

Sponsor hazır 

Türk Telekom Arena’nın yanına yapılacak olan yeni salon projesi için ise önemli adımlar atıldı. 15 bin kişilik çok amaçlı spor salonuna sponsor konusunda sona yaklaşıldığı belirtildi. Galatasaray bu salonun projesini forma sponsoru NEF’e yaptırmıştı.

‘Kriz’den iptal

Trabzonspor ile Samsunspor arasında yapılacak hazırlık maçı iptal edildi. Kırmızı-beyazlı futbolcuların, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle yarınki maça çıkmama kararının buna gerekçe olduğu öğrenildi. 

En düşüğü 40 TL

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında 8 Nisan’da oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Taraftarlarımızı yeni yuvamıza, yanımızda olmaya davet ediyoruz” denilerek destek istenirken, bilet fiyatlarının en düşüğünün 40, en pahalısının ise 300 lira olduğu ifade edildi. Konuk takım taraftarının biletleriyle ilgili açıklama ise daha sonra yapılacak.