61SAAT HABER SERVİSİ -  

Trabzonspor eski Divan Başkanı Ali Özbak, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı sonrasında 4 damarı tıkalı olduğu anlaşılan ve ameliyata alınan Ali Özbak, burada tedava altında tutuluyordu. Yoğun Bakım ünitesinde tedaviine devam edilen Ali Özbak'ın bu gece saatlerinde hayatını kaybettiği kaydedildi.

Ali Özbak'ın hayatını kaybetmesi sonrasında sevenleri de hastaneye akın etti. Trabzonspor yönetiminde de isimlerin hastaneye giderek Ali Özbak'ın ailesine başsağlığı dilediği öğrenildi.

Trabzonspor’da Divan Başkanlığı yapan Ali Özbak, son yapılan seçimlerde görevi mevcut Divan Başkanı Ali Sürmene devretmişti. 

Özbak'ın cenazesi bugün Trabzonspor Divan Başkanlığı'nda yapılacak olan törenin ardından Soğuksu Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

TRABZONSPOR'DAN BAŞSALIĞI

Divan Kurulu Başkanı ve Genel Sekreteri Ali Özbak için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Trabzonsporumuzun tarihinde çok önemli bir yeri olan eski genel sekreterimiz ve divan kurulu başkanımız Ali Özbak, hayatını kaybetti. Ali Özbak, kısa bir önce geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucunda Medikal Park Karadeniz Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan ve birkaç gündür tedavisi süren Özbak maalesef hayata tutunamayarak, yaşamını kaybetti. Trabzonsporumuzun kuruluşundan bu yana içerisinde olan ve kulübümüzün bir anlamda yaşayan efsanesine dönüşen Özbak 70 yaşındaydı. Hastanede bu gece saat 00.35'de vefat eden Özbak'ın bugün de doğum günüydü. Camiamızı derin bir üzüntüye boğan Ali Özbak'ın cenazesi bugün saat 14.00'de Ziyabey'deki Trabzonspor Divan Başkanlığı önüne getirilecek. Burada düzenlenecek törenin ardından Soğuksu Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve aile kabristanlığında defnedilecek. Ali Özbak'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Camiamızın başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.