Trabzonlu baba ile Faslı annenin çocuğu olan ve Hollanda’da yıldızı hızla parlayan Bilal Başacıkoğlu, bu ülkenin alt kategorideki milli takımlarında forma giydikten sonra Türkiye U21 Milli Takımı’nı seçmişti. Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim tarafından A Milli Takım’a davet edilen Bilal bir yandan asist özelliğiyle, diğer yandan gol ve dripling yetenekleriyle ön plana çıkıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, bu futbolcunun mutlaka alınmasını istiyor.
 
2 MİLYON EURO’YA BİTEBİLİR

Hollanda’da şampiyonluk mücadelesi veren Feyenoord’da sağ kanatta da etkili isimler olduğu için istediği kadar forma şansı bulamayan Bilal’in, babasının memleketinin takımı olan Trabzonspor’a gelmeyi çok istediği vurgulanıyor.

Akyazı’da hayal kırıklığı
 
Bu arada Bilal’ın sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması avantaj olarak kabul ediliyor. Sözleşmede kulüp taraflı bir yıllık daha opsiyon bulunmasına karşın, oyuncunun tavrı bunun kullanılıp kullanılmayacağında belirleyici olacak. Bilal’in gelmeyi çok istemesinden dolayı, bonservisinin 2 milyon Euro civarında bir rakama alınabileceği kaydediliyor.