Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, önlerinde tek hedef olan Ziraat Türkiye Kupası'na kenetlendiklerini belirterek, gelecek yıl yaraları sarıp daha güçlü bir Trabzonspor oluşturacaklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk kez elde ettiği 3 haftalık galibiyet serisine Kayseri'de son veren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile oynayacağı rövanş maçına kilitlendi. Kayserispor mağlubiyeti sonrası futbolcularıyla bir araya gelen teknik direktör Tolunay Kafkas, bütün güçleriyle odaklandıkları kupa maçı öncesi alınan skoru normal karşıladığını vurguladı. Önlerinde tek hedef olan Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor karşısında daha farklı bir Trabzonspor izlettireceklerinden emin olduğunu futbolcularına aktaran genç teknik adam "Kupa maçında her şeyimizi ortaya koyacağız" ifadesini kullandı.

"KUPA KENETLENECEĞİZ"
Deplasmanda oynadıkları Kayserispor karşısında iyi oynamadıklarını belirten Kafkas, "Rakibimiz karşısında İyi oynamadık. Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile oynayacağıamız rövanş maçı öncesi bunun normal olduğunu düşünüyorum. Tek hedefimiz Sivasspor'u yenip final oynamak. Kayesrispor maçına baktığımızda iki takımda çok iyi şeylere ürütemediği çok pas hatası yaptığı bir maç oldu. İkinci devrede Kayserispıor girdiği pozisyonları değerlendirdi ve maçı kazandı. Kupa öncesi bu sonucu normal karşılıyorum. Çünkü neyimiz var neyimiz yok Çarşamba akşamı Sivasspor'u yenmek için harcayacağız. Kötü gidin bir sezonda bizim için tek çıkış yolu kupa. Bu takımı da böyle kabul etmek lazım. Onun için fazla yapılacak bir şey yok. Kupaya kenetleneceğiz. Gelecek yıl yaralarımızı saracağız. Yaptıklarımızdan ders alacağız. Daha güçlü bir Trabzonspor oluşturacağız. Bunun başka bir yolu yok" dedi.

MAĞLUBİYET SAYISI GALİBİYET SAYISINI GEÇTİ
Bu arada, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 32 maçta 12 galibiyet, 13 mağlubiyet alan Trabzonspor 7 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavili takım attığı 35 gole karşılık kalesinde 35 gol gördü. Karadeniz ekibi ligde aldığı su sonuçlar sonra mağlubiyet sayısı galibiyet sayısını geçmiş oldu.