Fırtına'nın dünkü idmanında bir şok sakatlık daha yaşandı. Çift kale maçta Muhammet Demir, Douglas'ın arkadan yaptığı sert müdahale ile yerde kaldı. Tüm takım, acı içinde çığlık atan Muhammet'in başında toplandı. Daha sonra Hami, oyuncuları uzaklaştırıp doktordan bilgi aldı. İlk müdahale sonrası Muhammet, kulüp doktoru ve masörün omuzlarında sahayı terk etti. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Muhammet'te doku hasarı tespit edilmemiş olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun durumu yarın (bugün) yeniden 
değerlendirilecektir" denildi.

Şanssızlılar yakasını bırakmıyor 
Takımda son 25 günde 6 futbolcu sakatlık yaşarken, 7 oyuncu da hastalık nedeniyle forma giyemedi. Sezon başından bu yana şanssızlıklar hiç bitmedi. Trabzonspor, sakatlık kabusuyla da boğuşuyor. Takımda son 25 günde 6 futbolcu sakatlık yaşarken, 7 futbolcu ise hastalık nedeniyle forma giyemedi. İşte sakatlık raporu: Güray: Dirsek iç ve dış yan bağ yırtığı ve şiddetli yumuşak doku zedelenmesi tanısı kondu. Dönüşü en az 6 hafta sürecek. 

Cardozo: Kaslifi yırtığı tanısı kondu. Tedavisi yoğun şekilde devam eden Cardozo, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. 

Mehmet: Sezon başından itibaren üç farklı sakatlık yaşayan Mehmet'in suni çimde arka uyluk kasında demet yırtığı meydana geldi. 5 hafta daha yok. 

Okay: Akhisar maçında sakatlanan Okay'ın da sol arka adelesinde kas ligi yırtığı tespit edildi. 3 hafta daha yok.

Onur: Sakatlığı büyük ölçüde geçen Onur'un Kayseri maçında oynayıp oynayamayacağına sağlık kurulu karar verecek. 

Mustafa: Sakatlığı nedeniyle 3 haftadır takımdan ayrı olarak çalışan Mustafa Yumlu, tamamen iyileşti. Aykut, Bosingwa, Yusuf, 

Özer: Geçirdikleri ağır grip nedeniyle serum tedavisi yapılan Bosingwa, Yusuf ve Aykut, hastalığı atlattı. Astım hastalığıyla ilgili sorun yaşayan Özer de hazır. 

Yunus Emre SEL