61SAAT HABER SERVİSİ  Trabzonspor’un transferi için görüşmelerini sürdüdüğü Fabian Castillo ile ilgili bugün bomba gelişmeler yaşandı. Trabzonsporlu taraftarlar bu transferin bir an önce bitmesini internet ansiklopedisi Vikipedi’de yer alan bir bilgi bazı taraftarlar arasında heyecan yarattı. 


Öyle ki bordo mavili taraftarlar sosyal medyada bu siteyi kaynak göstererek tranfserin bitirildiğini yazdı. Vikipedi’de ki bilgiye göre oyuncunun güncel takım bilgisi Trabzonspor olarak değiştirildi. Hatta bu durumu bazı ulusal basın siteleri de haber yapması şaşkınlıkla karşılandı.

Castillo’nun transfer edildiği haberi bir çok kişinin heyecanlanmasına neden olurken gerçek neyse ki kısa sürede anlaşıldı.

Vikipedi, kullanıcılar tarafından hazırlanan bir internet ansiklopedisi olduğuna dikkat çekilirken burada ki bilgilerin sürekli olarak değiştirilebildiği hatırlatılıyor. Bu açıdan bakıldığında sitenin güvenilir olmadığı ise yine Trabzonsporlu taraftarlar tarafından ortaya konuldu.

Bordo mavili vikipedi kullanıcıları, Castillo transferinin gerçek olmadığını ispatlamak için Griezman gibi dünya yıldızlarının güncel takımlarını Trabzonspor olarak değiştirdi.