Trabzonspor'da forma giyen Luis Cavanda'nın tesislerde çırılçıplak dolaştığı ve bu olayın etrafında bulunanlara büyük rahatsızlık verdiği ortaya çıktı.

Geçen sezon başında Lazio'dan büyük umutlarla transfer edilen ve başlarda müthiş bir görüntü veren ancak daha sonra herkeste tam bir hayal kırıklığına neden olan Trabzonsporlu Luis Cavanda'nın kulüp bulması istenmişti.
Kongo asıllı Belçikalı oyuncuya önceleri başta AC Milan olmak üzere çok sayıda kulübün talip olduğu belirtilirken, iş transfer mevsimine gelindiğinde bu iddiaların büyük bölümünün hayal mahsulü olduğu ortaya çıktı. Cavanda, sezonun son haftalarında yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

TESİSLERDE ÇIPLAK DOLAŞIYOR İDDİASI

Kendisine kulüp bulamayan ve Kadir Özcan Tesisleri'nde kendi durumundaki futbolcularla çalışmalara çıkan Cavanda'nın buradaki tutum ve davranışları da büyük tepkilere neden oldu.

Bordo Mavili futbolcunun tesislerin içinde üzerinde giysi bulunmadan dolaştığı ve etrafta bulunanlara büyük rahatsızlık verdiği ifade edildi.

DİSİPLİNSİZ TAVIRLAR

Daha önce bir kez Trabzon'a gelip, sonra kaçan, noter tespiti yapılınca geri dönen Cavanda'nın disiplinsiz tavırlarına karşı önlem alınmak istendiği ama başarı sağlanamadığı kaydedildi.
Teknik Direktör Ersun Yanal'ın kesinlikle kadroda görmek istemediği ve "sorunlu" raporu verdiği Cavanda'ya herhangi bir talip çıkması dört gözle bekleniyor.