Gençlerbirliği ile oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında 0-0'lık netice ile ayrılan Trabzonspor'da, Ersun Yanal'la ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. Fanatik Gazetesinin iddiasına göre deneyimli hoca önce istifa karır aldı, ardından Başkan Muharrem Usta ile yaptığı görüşmenin ardından bu kararından vazgeçti...

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşmayan ve başkan Muharrem Usta ile konuşan Ersun Yanal, bu nedenle basın toplantısına da oldukça geç katıldı. Deneyimli hocanın istifa kararı aldığı ve başkanla yaptığı görüşmede bu kararını ilettiği bildirildi. 

Yanal, Muharrem Usta ile gerçekleştirdiği kısa görüşmede, Başkan'a "Durum ortada. İstiyorsanız bırakayım." dedi. Başkan ise, "Biz daha önceki kararımızın arkasındayız. Sonuna kadar devam edeceğiz" cevabını verdi. 

Başkanla yaptığı görüşme sonrası hem basın toplantısına çıkıp, gazetecilere, "Biraz daha sabır" diyen Ersun Yanal, yayıncı kuruluşa da açıklamalarda bulundu.

Ayrılık her an gerçekleşebilir

Ersun Yanal henüz görevi bırakmasa da önümüzdeki günlerde ayrılık ihtimalinin ciddi bir seçenek olabileceği artık yüksek sesle konuşuluyor. Trabzon'da hafta içerisinde bu konuda sıcak gelişmelerin olması bekleniyor.     

54 yaşındaki hoca, Trabzonspor ile bu sezon 12 resmi lig karşılaşmasında 3 galibiyet alabildi. Bordo-Mavili ekip, bu karşılaşmalarda 7 gol atarken 15 gol yedi.