Forvet mevkisi için Samuel Eto'o dahil olmak üzere bir çok isimle ilgilenen Trabzonspor son olarak Polonyalı 25 yaşındaki forvet oyuncusu Lukasz Teodorczyk'yı gündemine aldı. Bonservisi Dinamo Kiev kulübünde olan futbolcunun sözleşmesi sezon başı 2019 yılına kadar uzatıldıktan sonra Belçika Ligi takımlarından Anderlecht'e kiralandı. Polonya basınında yer alan iddialara göre; Trabzonspor oyuncuyu izlemek için birçok kez scout ekibini Belçika'ya gönderdi.
İlişkili Haber


DEVRE ARASI OLMAZSA SEZON SONU

Habere göre; Trabzonspor oyuncuyu devre arasında kadrosuna katamasa da sezon sonunda almak için şimdiden girişimlere başladı. Trabzonspor'un oyuncuyu izlemek için daha önce iki kez yetkililerini görevlendirdiği vurgulanırken, Anderlecht Kulübü'nün oyuncuyla ilgili satın alma opsiyonunun bulunup bulunmadığı ise belli değil... Teodorczyk'in artan performansı sonrası bonservis bedelinin 5 milyon Euro'ya çıktığı belirtiliyor.

Teodorczyk, Anderlecht formasıyla bu sezon 15 maçta 12 gol kaydetti. Teodorczyk, 10 kez giyindiği Polonya Milli Takım forması ile de 4 gol attı.