Trabzonspor beklenen transfer bombasını Marko Marin'le patlatırken, stoper için Dinamo Moskovalı Douglas'ı renklerine bağlamaya çok yaklaştı. Güçlü fiziği ve agresif karakteri ile dikkat çeken Hollanda vatandaşı Brezilyalı oyuncu için Dinamo'nun 1.5 milyon Euro'ya "evet" dediği belirtildi. Oyuncuyla da görüşen bordo-mavili yöneticilerin, 1.7 milyon Euro yıllık ücrete anlaştığı kaydedildi. Transferin gecikme sebebinin ise menajerin para istemesinden kaynaklandığı, bordo-mavililerin bu sorunu çözmeye yakın olduğu öğrenildi.

Aderlan için rakamlar fazla
Fenerbahçe'nin daha önce isteyip alamadığı Aderlan Santos için Trabzonspor bastırmaya devam ediyor. Portekiz'in Ojogo gazetesi Valencia'nın da ısrarla istediği Brezilyalı stoper için Trabzonspor'un da teklif yaptığını yazdı. Gazete, Braga'nın Aderlan'ı bırakmak için çok büyük rakamlar istediğini iddia etti.

Papy, Trabzonspor'a yakın
Marko Marin'i transfer eden Trabzonspor'dan Papy Djilobodji işi ise bitmeye çok yaklaştı. Fransız Foot-Sur-7'nin iddiasında göre bordo-mavililer rakamı 2 milyon Euro'dan 2.3 milyon Euro'ya yükseltti. Senegalli stoper için başka bir talip kalmaması yüzünden Nantes da, Papy'yi satmaya sıcak bakmaya başladı.

Kaynak: Fotospor - O Jogo - Foot-Sur-7